Kyllä minun paras sisustusvinkkini on siivoaminen ja tavaroiden järjestely! Teimme tänään miehen kanssa sellaisen kunnon kevätsiivouksen lattianpesuineen päivineen! Ja taas voi todeta, että puhdas koti, parempi mieli! Talven pölyt on nyt pyyhitty pois ja kevät saa tulla. Vielä on edessä ikkunoiden pesu, mutta sehän on ihan oma projektinsa se. Ja kun aurinko paistaa niin on se kumma, kun jopa siivoushommat tuntuvat tavallista mukavammilta.


Aloitin tämän päivän aamulenkillä Bean kanssa ja vaikkei aurinko silloin vielä paistanut, tuli siitä virkeä ja hyvä mieli. Hauska juttu on se, ettei tämä minun lenkkikaverini ole oikein innostunut näistä pidemmistä aamulenkeistä vaan aina noin 10 minuutin kävelyn jälkeen Bea alkaa vetämään remmissä kotia kohden. Taitaa olla aamutorkku tämä meidän koirulikin! :)


Yksi varma kevään merkki on ulkona seisovat täydet pyykkitelineet. Sain tänään kuivattua monta koneellista pyykkiä aurinkoisella terassilla. Ai mikä ihana tuoksu pyykkeihin tulee, kun ne kuivaa ulkona! Ja sitten toineen kevään merkki on ehdottomasti lakatut varpaankynnet. Jostain syystä minä en talvisin lakkaa varpaankynsiä, mutta kesällä ne ovat aina lakatut ja yleensä vielä jollain kirkkaan punaisella tai pinkillä lakalla. Istuin aamulla lenkin jälkeen meidän terassilla, lakkasin kynsiä ja kuuntelin linnunlaulua. Kyllä oli ihana keväinen hetki!Olettekohan huomanneet, että blogi on saanut uuden bannerin? Mielestäni siitä tuli aika keväinen ja raikas. Käytin sen tekemisen ilmaista Canva-ohjelmaa. Se on helppokäyttöinen ja sieltä löytyy paljon valmiita muokattavia malleja. Voin suositella!

Ihanaa sunnuntaita teille kaikille ihanille lukijoille! Aurinkoa!

We had a fabulous cleaning spree with my husband today and now the whole house is nice and clean! Winter dust is out and clean spring is in! Have a nice Sunday!

Love, Kati