Aurinkoista keskiviikkoa! Kevätsää on hellinyt meitä ihan kunnolla viime päivinä ja ainakin minä hymyilen kilpaa auringon kanssa. Enkä vähiten siksi, että minulla on uusi laukkurakkaus. Ostin Ruotsin matkalla laivalta tällaisen ihanan nuden laukun. Tänä keväänä olen muutenkin ihastunut kaikkeen nudeen. On tullut hankittua nudet korkkarit ja pusero, sekä nyt tämä laukku. Yhdistettynä esim. ruusukultaan nude näyttää niin herkulliselta.


Tällaiset pikkulaukut ovat kesällä käteviä, kun mukaan tarvitaan vain kukkaro, kännykkä ja avaimet. Tähän laukkuun saan ne mahdutettua just ja just. Ehkä kukkaro tarvitsisi pienen konmarituksen, sillä siellä on aivan liikaa kaikkia turhia kortteja ja lippuja ja lappuja. Kuten hyvin tiedetään, naisten käsilaukut ovat usein täynnä roskaa, mutta onneksi tähän laukkuun ei oikeasti mahdu mitään ylimääräistä!


Guessin laukut ovat yleensä mielestäni vähän krumeluurimpia kuin tämä yksilö. Olin siitä iloisesti yllättynyt. Lisäksi laukku on monikäyttöinen, koska siinä on irroitettava olkahihna ja siksi se sopii käytettäväksi myös kirjekuori- tai rannelaukkuna. Nude väri on myös oikeastaan aika kätevä, sillä se sopii hyvin niin mustaan, siniseen kuin ruskeaankin.


Mitä tykkäätte tästä laukusta? Miten siellä on muuten keväinen viikko edennyt? Onko tullut vastaan laukkurakkauksia tai muita rakkauksia?

Aurinkoista viikonjatkoa!

I'm in love with my new nude Guess bag. It's quite handy with detachable strap and it fits just the essential purse, phone and keys. That's all I need in a spring day!

Love, Kati