Myöhäiset keskiviikkoheipat tänne blogiin! Postausten kirjoittaminen on tällä hetkellä vähän takkuista johtuen aika monesta asiasta. Sisustusrintamalla on ollut ehkä tavallista hiljaisempaa, enkä ole ehtinyt tehdä mitään suunnitelmia uusista sisusteluista. Tai on täällä jotain pientä tapahtunut, josta ehkä taas poikii jotain uutta, joten ongelma taitaa olla enemmänkin siinä, että en ole vähään aikaan ottanut kameraa esiin ollenkaan. Ehkä olen tarvinnut siitäkin vähän lomaa. Bloggaaminen vaatii jatkuvaa kuvaamista ja juuri tällä hetkellä oma kuvaamisintoni on vähän hukassa. Jotenkin tuntuu vähän siltä, että olen jo kaikki nurkat ja kuvakulmat tänne blogiin ladannut ja ainakin itsestäni tuntuu siltä, että pitäisi saada kuvaamiseen vähän uusia ideoita ja aiheita. Onko teillä muuten jotain vinkkejä tähän? Miten keksiä uusia kuva-aiheita ja kuvakulmia niin, ettei aina toistaisi itseään?


Koulussa on ollut alkukeväänä aika paljon kiireitä ja jotenkin tämä kevät on tuntunut vielä syksyäkin rankemmalta, vaikka kursseja minulla on yksi vähemmän. Tämän hetkiset kurssit vaan ehkä ovat aika työläitä ja kiireisen päivätyön jälkeen en tahdo millään jaksaa tehdä kaikkia vaadittuja tehtäviä. Kyllä päivätyön ohella opiskelu vaatii välillä vähän liikaakin voimia! Onneksi tämä ei ole ikuista ja uskon, että lopussa kiitos seisoo!


Onkohan tämä kaikki jonkinlaista kevätväsymystä? Mitä luulette? 

Nyt ei kuitenkaan jäädä tuleen makaamaan, vaan pitää saada energiatasot taas ylös! Saadakseni lisää energiaa ja intoa niin bloggaamiseen, opiskeluun kuin työhönkin, päätin tänään aloittaa taas viime keväiset aamulenkit. Tavoitteenani on tehdä viikossa 2-3 reipasta noin 45 minuutin aamulenkkiä. Muistan viime keväältä hyvin, miten aamulenkit piristivät kehon lisäksi mieltä ja niiden jälkeen koko päivän askel tuntui pikkuisen keveämmältä. Mielen piristyksen lisäksi aamulenkit ennen aamiaista kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja siten oikeasti auttavat painonhallinnassa, suosittelen!

Tämän postauksen kuvat ovat muutaman viikon vanhoja ja tarkoitus oli näyttää teille tämä ihana kynttilä, jonka äitini taisi tuoda minulle jo jonkin aikaa sitten Marokosta. Siinä on kivat tupsut, jotka tietenkin miellyttävät silmää, koska onhan kaikkien tupsujen äiti Maria Montazami yksi lempihenkilöistäni. Tuo kaunis kynttilä on ollut aivan ihana ja sen on nyt koristanut meidän olohuoneen pöydällä olevaa vaihtuvaa asetelmaa jo jonkin aikaa.

Aurinkoista viikon jatkoa!

Some blogging blues in the air! To get out of the blues I decided to start morning walks again.

Love, Kati