keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Kevätväsymystä?


Myöhäiset keskiviikkoheipat tänne blogiin! Postausten kirjoittaminen on tällä hetkellä vähän takkuista johtuen aika monesta asiasta. Sisustusrintamalla on ollut ehkä tavallista hiljaisempaa, enkä ole ehtinyt tehdä mitään suunnitelmia uusista sisusteluista. Tai on täällä jotain pientä tapahtunut, josta ehkä taas poikii jotain uutta, joten ongelma taitaa olla enemmänkin siinä, että en ole vähään aikaan ottanut kameraa esiin ollenkaan. Ehkä olen tarvinnut siitäkin vähän lomaa. Bloggaaminen vaatii jatkuvaa kuvaamista ja juuri tällä hetkellä oma kuvaamisintoni on vähän hukassa. Jotenkin tuntuu vähän siltä, että olen jo kaikki nurkat ja kuvakulmat tänne blogiin ladannut ja ainakin itsestäni tuntuu siltä, että pitäisi saada kuvaamiseen vähän uusia ideoita ja aiheita. Onko teillä muuten jotain vinkkejä tähän? Miten keksiä uusia kuva-aiheita ja kuvakulmia niin, ettei aina toistaisi itseään?


Koulussa on ollut alkukeväänä aika paljon kiireitä ja jotenkin tämä kevät on tuntunut vielä syksyäkin rankemmalta, vaikka kursseja minulla on yksi vähemmän. Tämän hetkiset kurssit vaan ehkä ovat aika työläitä ja kiireisen päivätyön jälkeen en tahdo millään jaksaa tehdä kaikkia vaadittuja tehtäviä. Kyllä päivätyön ohella opiskelu vaatii välillä vähän liikaakin voimia! Onneksi tämä ei ole ikuista ja uskon, että lopussa kiitos seisoo!


Onkohan tämä kaikki jonkinlaista kevätväsymystä? Mitä luulette? 

Nyt ei kuitenkaan jäädä tuleen makaamaan, vaan pitää saada energiatasot taas ylös! Saadakseni lisää energiaa ja intoa niin bloggaamiseen, opiskeluun kuin työhönkin, päätin tänään aloittaa taas viime keväiset aamulenkit. Tavoitteenani on tehdä viikossa 2-3 reipasta noin 45 minuutin aamulenkkiä. Muistan viime keväältä hyvin, miten aamulenkit piristivät kehon lisäksi mieltä ja niiden jälkeen koko päivän askel tuntui pikkuisen keveämmältä. Mielen piristyksen lisäksi aamulenkit ennen aamiaista kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja siten oikeasti auttavat painonhallinnassa, suosittelen!

Tämän postauksen kuvat ovat muutaman viikon vanhoja ja tarkoitus oli näyttää teille tämä ihana kynttilä, jonka äitini taisi tuoda minulle jo jonkin aikaa sitten Marokosta. Siinä on kivat tupsut, jotka tietenkin miellyttävät silmää, koska onhan kaikkien tupsujen äiti Maria Montazami yksi lempihenkilöistäni. Tuo kaunis kynttilä on ollut aivan ihana ja sen on nyt koristanut meidän olohuoneen pöydällä olevaa vaihtuvaa asetelmaa jo jonkin aikaa.

Aurinkoista viikon jatkoa!

Some blogging blues in the air! To get out of the blues I decided to start morning walks again.

Love, Kati


10 kommenttia

 1. Katsoinkin, että näyttää marokkolaiselta tuo kynttilä. Mulle tupsuilu on iskenyt korujen muodossa.
  Tsemppiä kouluhommien tekemiseen ♡

  VastaaPoista
 2. Täällä kanssa aloitettu lenkkeily ja pikku hiljaa eteenpäin! Kevätväsymystä täälläkin ..tai ainakin luulen niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lenkkeily auttaa varmasti, joten jatketaan sitä vaan :)

   Poista
 3. Oli tosi kiva tavata tänään! Kiva löytää myös uusia blogeja seurattavaksi :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ja joku tuttuus sinussa oli, liekö se sama kotikaupunki... Toivottavasti tavataan taas pian! :)

   Poista
 4. Keväistä valon ja energian voimaa sinulle!
  Kyllä se väsymys pian karisee ja kevät vie voiton!
  Leppoisaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana Susana! Juuri tuon halusinkin kuulla! <3

   Poista
 5. Huikea sinä! Opiskelu työn ohella on ihan riittävä yhdistelmä ja siihen vielä perhe. Upeaa, että olet ottanut aamulenkkeilyt viikko-ohjelmaasi. Liikunta on aina hyvästä. Pidä siitä kiinni. Itsellä kuvaaminen menee aalloissa. Välillä tuntuu, että ympärillä on kaikkea ihanaa ja kaunista kuvattavaa ja sitten taas tuntuu ettei kertakaikkisen mitään. Tsemppiä! Ole armollinen itsellesi.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Tiina! Tuota postausta kirjoittaessa ei ollut sellainen huikea minä -olo. Mutta kyllä aurinko tekee tehtävänsä kun tänään on ollut ihan toinen fiilis ja tämäkin päivä alkoi aamulenkillä, joka ei ollut turha, koska olo on mitä mainioin. Kiitos tsempistä Tiina!

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall