Minut on huumattu ja hurmattu! Kukkaistuoksulla nimittäin. Olen yksi niistä onnekkaista, jotka voittivat Minäkö keski-ikäinen -blogin synttäriarvonnassa ihanan Marc Jacobsin Daisy Blush -tuoksun. Eikä siinä vielä kaikki, vaan sain myös ilon viettää mukavan keväisen iltapäivän ihanien naisten Tiian, Criden, Helin, Tuulan ja Berner Oy:n viestintäasiantuntija Annen kanssa. Tunnelma oli keväinen ja se tuoksui Daisy Blushilta! Kiitos kaikille aivan ihanasta yhteisestä hetkestä! 

Kuten ehkä arvaatte, Marc Jacobs Daisy Blush on kevyt kukkaistuoksu, jossa on ripaus sitrusta. Se on raikas ja keväinen, kuitenkin hyvin pehmeä ja ehkä vähän kupliva ja hedelmäinen. Tämä tuoksu on sopivan kevyt ja siksi se sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. Olen aina pitänyt Marc Jacobsin Daisy -sarjan tuoksuista. Myös pakkaus on ihanan naisellinen, erottuva ja raikas. Tästä on minimalismi kaukana! Korkissa olevat kukat tuovat mieleen 60-luvun Mary Quant -kukat.  Olen aivan rakastunut tähän tuoksuun enkä vähiten tuon näyttävän pakkauksen takia!  Tämän kevään minä leijailen Marc Jacobs Daisy Blush -kukkien huumassa ja mikäs sen ihanampaa!

 

Voisi ehkä sanoa, että hyvä tuoksu, parempi mieli tai ainakin itselläni on mukavan kevyt olo kun suihkautan ripauksen Daisy Blushia korvan taa. Askel on kevyt, olo keväisen raikas ja mieli täynnä vaaleanpunaisia unelmia!

Iloista ja raikasta lauantai-iltaa teille kaikille ihanille lukijoille!

I won this lovely Marc Jacobs perfume and I love it! It's floral and light! Just the way that I want to feel during this spring!

Love, Kati