Hyvää sunnuntaihuomenta! Meillä muut vielä nukkuvat, mutta minä nousin tekemään aamiaista ja samalla ajattelin piipahtaa tänne blogiin. Oikeastaan olin jo eilen ajatellut postailla, mutta kappas kun minulle iski eiliselle aika paha dagen efter, kun perjantai-iltana juhlimme ystävän nelikymppisiä ihan perinteisissä kotibileissä ja voi että oli hauskaa! Joka tapauksessa tämä minun oloni eilen ei ollut muuten kovin paha, mutta olin niin väsynyt, että taisin nukkua kolmet päikkärit.

Ilmahan oli eilen kuin morsian ja onneksi sain revittyä itsestäni sen verran irti, että koiralenkin lisäksi kävin napsimassa meidän loppusyksystä istutetun pensasaidan taimet lyhyemmiksi. Ne ovat astiataimia, joten en nyt niitä ihan nysiksi vetänyt, vaan suurin piirtein puoliväliin. En oikein löytänyt mistään tuohon sellaista yksiselitteistä ohjetta ja ajattelin, että kun ovat kerran jo haaroittuneet jonkun verran, tuo puoliväli riittää.

No tänään on olo jo paljon virkeämpi ja ohjelmassa onkin koulutehtäviä, siivoamista ja kummitytön synttärikahvit. Eli päivä pullollaan tekemistä. Jos ehdin, ajattelin pitkästä aikaa leipoa sämpylöitä ja käyttää siihen näitä kuvissa olevia uusia Alessin mittakuppeja, jotka sain lahjaksi vähän aikaa sitten. Ne ovat kyllä niin hienot ja posliiniset, etten tiedä raaskinko niitä usein käyttää. Ja tietenkin ne ovat myös kauniit koristamaan keittiön String-hyllyä, jos en raaski niitä käyttää leipomiseen. Toisaalta mitat ovat aika kätevät kun niistä löytyy esimerkiksi 2 dl:n mitta, joka on erityisen hyvä silloin, kun tehdään vähän isompia taikinoita.


Nyt haluan toivottaa teille aivan ihanaa sunnuntaipäivää! Nautitaan keväästä ja kaikesta ihanasta ja kauniista!

I got these Alessi measuring cups as a gift and they are practical but also beautiful as a decorative piece.

Love, Kati