Keväinen tervehdys taas pitkästä aikaa! Terveisiä Ruotsista! Olimme siellä viikon laskettelulomalla Åren maisemissa ja siksi täällä blogissa on nyt ollut pientä postaustaukoa. Pidinkin ihan tietoisesti ainakin osittaista somelomaa, joka teki hyvää. En ottanut mukaan edes kameraa, vaikka toki muutaman kännykkäkuvan taisin napata ja Instassa ja Snapchatissa seuraavat saivat pieniä video- ja kuvatervehdyksiä lumisista maisemista.


Muutenkin lumiloma teki hyvää koko perheelle, koska siellä tulee vähän väkisinkin vietettyä yhdessä aikaa ilman kännyköitä, tietokoneita ja muita somemasiinoita. Hiihtohississä istuessa on mukava jutella laskettelusta, koulusta, perheestä ja kavereista. Ja alas tullessa ainakaan minun päässäni ei pyöri mitään, vaan keskityn vain laskemiseen. Koko päivän mänlaskujen jälkeen kaikki ovat niin väsyneitä, että uni tulee illalla jo yhdeksän maissa.


Nyt on arki taas lähtenyt rullaamaan. Ja pienen loman jälkeen se tuntuu taas vähän helpommalta. Ja ihana keväinen valo pitää mielen virkeänä ja askeleen kevyenä. Paras aika vuodesta on ihan pian täällä!

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana pääsiäinen ja että kevätaurinko laittaa huulet hymyyn!

Greetings from Sweden! We spent a lovely week skiing over there and now I'm feeling totally happy and relaxed

Love, Kati

P.S: Villa Valkoa voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (käyttäjätunnus @villavalko_kati) ja Snapchatissa (käyttäjätunnus villavalko). Tervetuloa seurailemaan! :)