keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Virkistynyt!


Keväinen tervehdys taas pitkästä aikaa! Terveisiä Ruotsista! Olimme siellä viikon laskettelulomalla Åren maisemissa ja siksi täällä blogissa on nyt ollut pientä postaustaukoa. Pidinkin ihan tietoisesti ainakin osittaista somelomaa, joka teki hyvää. En ottanut mukaan edes kameraa, vaikka toki muutaman kännykkäkuvan taisin napata ja Instassa ja Snapchatissa seuraavat saivat pieniä video- ja kuvatervehdyksiä lumisista maisemista.


Muutenkin lumiloma teki hyvää koko perheelle, koska siellä tulee vähän väkisinkin vietettyä yhdessä aikaa ilman kännyköitä, tietokoneita ja muita somemasiinoita. Hiihtohississä istuessa on mukava jutella laskettelusta, koulusta, perheestä ja kavereista. Ja alas tullessa ainakaan minun päässäni ei pyöri mitään, vaan keskityn vain laskemiseen. Koko päivän mänlaskujen jälkeen kaikki ovat niin väsyneitä, että uni tulee illalla jo yhdeksän maissa.


Nyt on arki taas lähtenyt rullaamaan. Ja pienen loman jälkeen se tuntuu taas vähän helpommalta. Ja ihana keväinen valo pitää mielen virkeänä ja askeleen kevyenä. Paras aika vuodesta on ihan pian täällä!

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana pääsiäinen ja että kevätaurinko laittaa huulet hymyyn!

Greetings from Sweden! We spent a lovely week skiing over there and now I'm feeling totally happy and relaxed

Love, Kati

P.S: Villa Valkoa voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (käyttäjätunnus @villavalko_kati) ja Snapchatissa (käyttäjätunnus villavalko). Tervetuloa seurailemaan! :)


8 kommenttia

 1. Ihania kuvia olitkin laittanut instaan.
  Kiva, että loma oli onnistunut. Meillä pääsiäistä vietettiin kotona, nautittiin toistemme seurasta, kateltiin vanhoja leffoja ja paranneltiin poitsun räkätautia. Ihanaa oli kyllä lomailla.

  VastaaPoista
 2. Ihania snäppeja ja upeat maisemat:) SOMEloma tekee hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Snäppäily on niin kivaa! Ja somelomakin tekee hyvää...

   Poista
 3. Varmasti ollut ihana loma - ja sen mukanaan tuoma someloma tekee aina hyvää;)
  Kevät saa tulla - tänä vuonna se on erityisen tervetullut!
  Valoisia päiviä myös sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Aina talven jälkeen tuntuu, että se oli niin kamalan pitkä.

   Poista
 4. Kuulostaa ihanalta! <3 Ihanaa, että oli kiva loma!

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall