Onkohan minuun iskenyt joku neljänkympin villitys? Tai aikainen viidenkympin villitys? Villityksen villiinnyttämänä perjantaikukkien sijaan ostin tänään perjantaikynsilakat. Nämä lakat ovat ihanan sävyisiä ja sopivat hyvin tämän kevään väreihin. IsaDora on muuten aivan mahtava meikkimerkki. Se on kohtuuhintainen ja laadukas. Tykkään erityisesti IsaDoran huulipunista ja nämä kynsilakatkin vaikuttavat hyviltä. Niissä on leveä harja, joka helpottaa lakan levittämistä tasaisesti ja mikä parasta, ne kuivuvat nopeasti!


Olen kyllästyttänyt työkaverit tällä viikolla iänikuisilla höpötyksillä leteistä ja meikeistä ja YouTuben tutorialeista. Löysin vähän aikaa sitten pari ihanaa amerikkalaista tubettajaa/bloggaajaa, jotka näyttävät mallia kaunistautumiseen. Olen nyt jäänyt aivan koukkuun heidän tekemiinsä lettivideoihin ja meikkitutoriaaleihin. Nyt sitten tylsistytän teidätkin tällä aiheella tai sitten käy päinvastoin ja jäätte koukkuun, niin kuin minäkin.


Kuten tiedätte, minulla on tällä hetkellä aika lyhyt polkkatukka. Se on niin lyhyt, etten saa edes ponnaria. Lisäksi minulla on todella ohut tukka eli mitään jättikampauksia ei siitä saa. Kuitenkin onnistuin Abbyn (www.twistmepretty.com) ohjeiden avulla oppimaan tekemään tähän minitukkaan pienen lettikampauksen. Ostin Glitteristä silikonikumppareita ja H&M:stä kultaiset nahkajäljitelmäkukkanipsut, joilla niputin tukan niskaan. Tulihan siitä jonkinlainen! Tässä www.twistmepretty.com:in Abbyn lettitutorial teillekin ihailtavaksi ja ihmeteltäväksi. Hänellä on myös oma Youtube-kanva, joten videoita on tosi paljon.Näitä lettitutorialeja katsoessa minulle tuli taas himo saada edes vähän piedempi tukka. Ja ei kun kasvattamaan!


Tällaisia perjantaitunnelmia tänään. Vinkatkaahan alle mitä videoita te katsotte Youtubesta!

Ihanaa viikonloppua!

I'm hooked on these braid tutorials that I found on YouTube. Please let me know any channels that you like to watch!

Love, Kati