tiistai 8. maaliskuuta 2016

Naisen elämä


Ihanaa naistenpäivää kaikille teille ihanille naisille! Meidän pojat miettivät tänään, että miksi naisille on oma päivä ja miehille ei. Koska epistä. Yritin selittää, miksi sellainen on ja miksi se on tärkeää. Ehkä meni jakeluun, ehkä ei. Koska pojat. Naisten päivän kunniaksi lupaan, että omat poikani kasvatan niin, että he kunniottavat naisia ja pitävät aikuisena huolta vaimoistaan, tyttäristään, siskostaan ja toivottavasti sitten joskus myös minusta. Ja knoppitietona teillekin sellainen, että miestenpäiväkin on muuten olemassa. Silloin on tarkoitus edistää miesten ja poikien terveyttä ja se on marraskuussa. 

Naisten päivä on tärkeä päivä, mutta jos totta puhutaan, enemmän kuin sen syvempiä tarkoitusperiä olen eilen ja tänään miettinyt paljon naisen elämässä ikuisia kysymyksiä, kuten miksi tuli taas syötyä liikaa herkkuja? Miksi en laihdu? Miksi olin niin laiska, etten saanut aikaiseksi lähteä lenkille? Pitäisi siivota, mutten jaksa. Tukka on kauhea, mutten osaa laittaa sitä paremminkaan. Koska hiirenhäntä. Tulisi jo kevät, koska lonkeropulloilma alkaa tympiä. Miksei kaapissa ole ikinä mitään päällepantavaa? Onneksi kohta on loma. Eli ei kovin syvällisiä asioita, mutta aika jokapäiväisiä meille naisille. Osa myös ihan turhia.


Varsinaista naisten iloittelua minulle on tiedossa lauantaina, jolloin isolla naisporukalla juhlistamme ystävämme pyöreitä vuosia. Ja kälätyksen määrä on taattu. Tiedän jo etukäteen, että sen illan jälkeen olen rentoutunut ja nauranut vatsalihakset kipeäksi. Naisenergiaa parhaimmillaan. Tuskin maltan odottaa.

Nauttikaa naiset naiseudesta ihan joka päivä!

Happy International Women's Day!  Enjoy your womanhood!

Love, Kati

22 kommenttia

 1. Koska naiset! ;) Ihanaa naistenpäivän iltaa ihaNAINEN!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa naistenpäivää sinulle myös :)

  VastaaPoista
 3. Naisilla on niin paljon asioita :).
  Siinäpä onkin meille äideille haastetta, että osaamme opettaa pojille naisväen kunnioitusta. Tytöt kun vaan ovat "niin kamalia" poikien mielestä tuossa yhdessä ikävaiheessa ;). Äitiä ei tytöksi edes mielletä.
  Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat ovat niin ihania, uskon paljon siihen, että rakkaudella ja hyvällä mallilla pääsee jo pitkälle! <3

   Poista
 4. Loistava kasvatusperiaate, sama aie täälläkin omalle pikku poitsulle : )
  Ihanaa naistenpäivää sinne, niin kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinun ihanaa pikkupalleroa, joka on varmasti jo nyt äidin silmäterä! Vauvantuoksua teille! <3

   Poista
 5. Ihanaa nsistenpäivän iltaa sinulle ♡

  VastaaPoista
 6. Ihanaa naistenpäivän iltaa ihanalle naiselle ♡

  VastaaPoista
 7. Ihana teksti <3 Naisellisen monipuolista ja ihanaa naistenpäivää meille kaikille naisille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, on se naisen elämä monipuolista, välillä pinnallista ja välillä syvällistä...

   Poista
 8. Hyvin kirjoitettu, niin totta joka sana!
  Kyllä naisen elämä on haasteellista, mutta
  aah, välillä onneksi aikast ihanaakin. Mäkin
  pääsen juhlimaan ensi lauantaina, kun Lions
  Ladyt järjestävät perinteiden hyväntekeväisyys-
  gaalan Marinassa. Muistatkos Mannaa ja Kaukkua?
  Heidän ja siippojen seurassa olisi tarkoitus viettää
  iltaa.
  Ihanaa naistenpäivää ja mukavia kekkereitä ihan
  parhaassa seurassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, oikein hauskaa iltaa teille kaikille! Manna on minun vanha luokkatoverini, joten ollaan hyvinkin tuttuja. Oikein paljon terveisiä hänelle! Ja Jiille tietty ja Kaukun kanssa ei taida olla tavattu, mutta hänen miehensä tunnen myös, mutten tiedä muistaako hän minua. Voi ehkä muistaa jos kerrot Mariannen kaveri-Katilta terveisiä. :)

   Poista
 9. Jotenkin olen itse ajatellut aina, että naistenpäivä on samalla myös miestenpäivä. Yksi kansainvälisen naistenpäivän keskeisiä tavoitteita on tasa-arvon vaaliminen, ja luulenpa, että meistä keski-ikäisistä naisista kaikki tietävät, että se ei kyllä onnistu millään ilman miehiä. Tasa-arvoon tarvitaan molemmat osapuolet.

  Mutta onhan päivä hyvä hetki vaalia myös kaikkea naiseuteen ja naisten väliseen liittyvää. Tuo sydämenpohjasta kälättäminen ja ilon irti ottaminen ystävien kesken on yksi niistä. Tiedän nii-in mistä puhut: onni on omistaa ystäviä, joiden tapaamisen jälkeen menee viikko toipumiseen, kun kasvo- ja vatsalihakset ovat saaneet naurun vuoksi kyytiä ;).

  Ihanaa naistenpäivän jälkeistä arkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Minna kun osaat aina olla niin viisas. Näinhän se on, mutta miehet eivät pysty kälätykseen ja se on vähän niin kuin meidän naisten etuoikeus.

   Poista
 10. Aah, pystyn samaistumaan joka sanaan :) Koska naisilla on niin paljon juttuja! Tästäpä kirjoituksesta taas muistan omillekin pojille korostaa naisen kunnioitusta.

  Naisporukassa energiat virtaa ja aina on hauskaa, joten iloista juhlaa teille viikonloppuun♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on niin paljon juttuja ja se on mahtavaa!

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall