Ihanaa naistenpäivää kaikille teille ihanille naisille! Meidän pojat miettivät tänään, että miksi naisille on oma päivä ja miehille ei. Koska epistä. Yritin selittää, miksi sellainen on ja miksi se on tärkeää. Ehkä meni jakeluun, ehkä ei. Koska pojat. Naisten päivän kunniaksi lupaan, että omat poikani kasvatan niin, että he kunniottavat naisia ja pitävät aikuisena huolta vaimoistaan, tyttäristään, siskostaan ja toivottavasti sitten joskus myös minusta. Ja knoppitietona teillekin sellainen, että miestenpäiväkin on muuten olemassa. Silloin on tarkoitus edistää miesten ja poikien terveyttä ja se on marraskuussa. 

Naisten päivä on tärkeä päivä, mutta jos totta puhutaan, enemmän kuin sen syvempiä tarkoitusperiä olen eilen ja tänään miettinyt paljon naisen elämässä ikuisia kysymyksiä, kuten miksi tuli taas syötyä liikaa herkkuja? Miksi en laihdu? Miksi olin niin laiska, etten saanut aikaiseksi lähteä lenkille? Pitäisi siivota, mutten jaksa. Tukka on kauhea, mutten osaa laittaa sitä paremminkaan. Koska hiirenhäntä. Tulisi jo kevät, koska lonkeropulloilma alkaa tympiä. Miksei kaapissa ole ikinä mitään päällepantavaa? Onneksi kohta on loma. Eli ei kovin syvällisiä asioita, mutta aika jokapäiväisiä meille naisille. Osa myös ihan turhia.


Varsinaista naisten iloittelua minulle on tiedossa lauantaina, jolloin isolla naisporukalla juhlistamme ystävämme pyöreitä vuosia. Ja kälätyksen määrä on taattu. Tiedän jo etukäteen, että sen illan jälkeen olen rentoutunut ja nauranut vatsalihakset kipeäksi. Naisenergiaa parhaimmillaan. Tuskin maltan odottaa.

Nauttikaa naiset naiseudesta ihan joka päivä!

Happy International Women's Day!  Enjoy your womanhood!

Love, Kati