Hei taas kaikki! Ne teistä, jotka olette jo ehtineet odotella, että täällä Villa Valkossa tapahtuisi välillä taas jotain sisustelua, niin tässä nyt tulee. Meillä on keittiön pöytänä aikanaan Boknäsistä hankkimani pitkä puuviilupöytä. Se on siitä hyvä, että siihen saa helposti pitkänä mahdutettua jopa 12 ihmistä. Normaalisti se on meillä käytössä lyhyempänä ja silloinkin pöydän ympärille saa 8-10 henkeä istumaan. Koska meitä on jo omaakin perhettä viisi, niin vieraiden kanssa istujia on helposti kymmenen tai ylikin. Pöytä on siis hyvin käytännöllinen ja ihan nättikin, mutta itse en pidä sen väristä hirveästi, koska se taittaa pikkuisen punaiseen.


Niinpä tykkään verhoilla sen aina välillä ainakin vaihtelun vuoksi jollain liinalla. Tässä sottapyttyjen perheessä tavallinen pöytäliina on siedettävässä kunnossa korkeintaan viikon. Niinpä kerniliina onkin ihan hyvä vaihtoehto. Sen kun voi kätevästi pyyhkäistä eikä sitä tarvitse olla koko ajan pesemässä. Lisäksi kerni on pöytäliinamainen eikä näytä tai tunnu liian lastentarhamaiselta, jolta ehkä tavallinen vahakangas saattaa tuntua. 


Tämän kerniliinan ostin Pentikin alennusmyynnistä ja ihastuin kovasti sen kuosiin. En nyt muista sen nimeä, mutta siinä on vähän tuollaisia orkideamaisia kukkia ja sävyt vaihtelevat vaaleanpunaisesta ruskeaan. Kyllä, taas tuli meille ripaus vaaleanpunaista! Löysin Plantagenista edullisesti ihanan pinkin hortensian, joka on viihtynyt sisällä jo runsaan viikon, eikä näytä olevan moksiskaan. Kuparinen ruukku on löytö kirppikseltä. Se on oleillut tyttäreni huoneessa, mutta koska hän ei sitä näyttänyt tarvitsevan, nappasin sen omaan käyttööni. Se on oikeastaan aika hieno eikä hinta tainnut olla enempää kuin vitosen tai jotain!


Villa Valko löytyy Instagramista käyttäjätunnuksella @villavalko_kati ja Snapchatista nimellä villavalko. Snapchatissa on myös vähän videoita ja muuta hömppää. Kuvasin sinne tänään monta sisustusaiheista videota, joten menkäähän TÄNÄÄN katsomaan ne sieltä ennen kuin poistuvat! Jos teillä on omia snäppitilejä, niin seurailisin mielelläni, seurailkaa Villa Valkoa snäpin kautta niin seuraan teitä takaisin tai vaihtoehtoisesti jättäkää käyttistiedot alas kommenttikenttään.

Vinkiksi vielä muita snäpissä seurattavia kivoja blogeja:

Valkoinen Harmaja käyttiksellä valk.harmaja
Modernisti Kodikkaan Kerttu käyttiksellä kerttup
Moderni Puutalo käyttiksellä modernipuutalo
Arjen Helmiä -blogin Kristiina käyttiksellä arjenhelmia
Minishow-blogin Melina käyttiksellä melinamarissa
Pinkit Korkokengät -blogin Maiju käyttiksellä marjo.kauppila
Dioriina-blogin Marina käyttkisellä dioriina_marina
Beauty of Life -bloggaajaa käyttiksellä bbeautyoflifee
Heinassaheiluvassa -blogin Laura käyttiksellä heinassaheiluva
Outis Life -blogin Outi käyttiksellä outi-krimouI got a new tablecloth to the kitchen. You can follow Villa Valko also via Instagram @villavalko_kati and via Snapchat by the name villavalko.

Have a great Sunday!

Kati