perjantai 18. maaliskuuta 2016

Glad Påsk!


Täällä ollaan kovasti jo lomatunnelmissa, sillä aloitin talviloman tänään pitämällä ensimmäisen lomapäivän jo näin perjantaina. Ai että on ollut mukava ja rento päivä. Ehkä jopa liiankin. Tiedättekö sen tilanteen, kun annatte itsellenne hetken luvan laiskotteluun ja sitten se vie mennessään niin, ettei enää tahdo saada mitään aikaiseksi. Minulla on tänään ollut sellainen päivä. Tarkoitus oli vähän siivoilla ja pyykätä, mutta laiskottelu vei voiton.


Aamulla kävin tapaamassa poikien opettajaa ja oli kiva kuulla, että koulussa menee kaikki ihan hyvin. Kyllä se aina etukäteen vähän jännittää, että mitähän se opettaja omista kullannupuista sanoo, mutta ehkä ihan turhaan, sillä en muista koskaan kuulleeni noissa tilaisuuksissa mitään yllättävää tai edes negatiivista. Meidän kaikki lapset ovat aina olleet pääosin koulusta innoissaan ja heitä ei ole kovin vaikeaa saada tekemään tehtäviä. Koulu sujuu siis kaikilla aika mukavasti.


Oli ihanaa muuten tänään olla kotona, kun lapset tulivat koulusta. Minä olen aina ollut töissä kun lapset ovat olleet koulussa, jopa silloin kun he kävivät ekaluokkaa. Siksi se, että olen kotona päivällä, on minulle luksusta. Siinä tulee itselle sellainen pullantuoksuinen-äiti-tunnelma, joskin tänään tarjolla oli kylläkin kaupan puustit. Hassua, että tuo tuntuu niin isolta asialta, sillä kyllä minä nautin töissä käymisestä ja toisaalta en arjessa hirveästi huolehdi siitä, etteivätkö lapset koulun jälkeen pärjäisi täällä kotona. Ja tämän päivän perusteella eivät kyllä näytä minua paljon kaipaavan, sillä koulun jälkeen menivät nopeasti omiin touhuihinsa. Ehkä se on jotain omaa läsnäolon tarvetta. Taitavat olla jotain äitiyden primitiivitunteita nämä.Laiskottelun lomassa sain kuitenkin pestyä pari koneellista pyykkiä ja kolmas on kohta menossa pyörimään. Lisäksi ehdin käymään Bean kanssa mukavan lenkin aurinkoisessa säässä. Kuten kuvista näkyy, meille on tullut kissoja, siis pajunkissoja. Niitä koristaa kirjaimet ja munat, jotka siskoni toi minulle Ruotsista. Kirjaimista muodostuu ruotsalaisittain Glad Påsk! Näin haluan toivottaa kaikille teille oikein mukavaa palmusunnuntain viikonloppua! Tästä se lähtee, kauan odotettu talviloma!

Mukavaa viikonloppua!

Had a lazy day to start off my winter holiday. Have a great weekend!

Kati14 kommenttia

 1. Voi miten pajukissat ovatkin suloisia :) Täytyy kipaista hakemaan nitä kotiin.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia Kati!<3
  Ihanaa talvilomaa! Nauti nyt vaan hyvällä omallatunnolla.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kiitos, tuli nautittua ja samalla vähän lomailtua täältä blogistakin.

   Poista
 3. Ihana lazy friday - ja koko viikonloppu! Nautihan <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lazy fridaysta tulikin lazy puolitoista viikkoa, mutta hei kuka näitä laskee! :)

   Poista
 4. Suloista sunnuntaita ja rentouttavaa lomaa Kati ♥

  VastaaPoista
 5. Tack det samma! Joskus on ihanaa pitää laiskottelupäivä ja se tuntuu kaksinverron ihanammalta kun siihen saa vielä muutaman ikioman tunnin. Oikein rentoa lomaa ja pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
 6. Laiskottelu on parasta aina silloin tällöin, siivota ehtii aina myöhemmin:)

  Ihanaa päivää ja lomaa sulle <3

  VastaaPoista
 7. Iloista pääsiäisen aikaa! Kotipäivät on luksusta. Tänään erityisen vetämätön löysäilypäivä, minkä uskon vain kertovan elimistön tarpeesta lepoon. Kuulumisiin! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kyllä keho kertoo ja sitä pitää välillä vähän kuunnella :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall