Aloitin tämän blogin kohta kaksi vuotta sitten. Alussa jännitin kovasti ja taidot olivat heikot, niin kirjoittamisessa kuin kuvaamisessakin. Pikkuhiljaa blogi alkoi löytää muotonsa ja keskityin vahvasti kotiin ja sisustukseen. Yksi syy tähän oli se, etten halunnut tuoda itseäni blogiin käytännössä ollenkaan. Ajan kuluessa persoonani, ajatukseni ja elämäni ovat näkyneet blogissa enemmän ja enemmän. Se tuntuu nyt ihan mukavalta, mutta minun on tarvinnut löytää siihen oma tapa tehdä se omassa tahdissa.Teistä lukijoista saan ihan valtavasti voimaa. Kaikki ne keskustelut ja kommentit, joita te tänne blogiin kirjoitatte, ovat minulle hyvin tärkeitä. Blogi elää mukana minun elämässäni ja siksi se myös muuttuu ja kasvaa ajan kuluessa. Koti ja sisustaminen pysyvät tämän blogin ytimessä ainakin toistaiseksi. Haluan lisätä tänne tulevaisuudessa enemmän lifestyleä ja ehkä joitain tyylijuttuja.  Oman itseni kuvaaminen on epämukavuusalue, jolle en ihan heti pysty astumaan, mutta pienin askelin osaan ehkä päästä jossain vaiheessa senkin asian yli, omalla tavallani.


Tämä on mukava ja opettavainen harrastus, josta ainakin minä olen saanut hyvin paljon. Olen oppinut kuvaamaan ja kirjoittamaan paremmin. Olen oppinut pieniä koodausjuttuja, joista olen ihan hirveän ylpeä. Olen oppinut graafista suunnittelua tekemällä blogin visuaalisen ilmeen. Olen tavannut ihania ihmisiä ja saanut paljon vertaistukea muilta bloggaajilta. Jos harkitset oman sisustusblogin aloittamista, katso tämän päivän Hesarista vinkit sisustusbloggaamiseen täältä. Artikkeli on hyvin kirjoitettu ja homma menee aika pitkälti juuri niin kuin siinä kerrotaan.
Kautta aikojen tämän blogin luetuin postaus on taas ajankohtainen. Se oli lukijan toiveesta toteutettu postaus ja siinä annetaan vinkkejä pääsiäiskoristeluihin ja se löytyy täältä. Myös reseptit ovat hyvin suosittuja ja postaukset, joissa on otettu kantaa johonkin asiaan tai joissa on hyvin onnistuneet kuvat. Olisi kiva kuulla, minkälaisista aiheista toivoisitte minun kirjoittavan. Kuvituksena tässä postauksessa on sisustusaiheista poiketen uudet nudet korkkarit, jotka lähtivät matkaani edellisellä visiitilläni Helsingin keskustan Marks&Spenceriin. Vinkkinä muuten, että siellä on ehkä hinta-laatusuhteeltaan Suomen parhaat alusvaatteet. Ja joo, säästän teidät kuitenkin nyt siltä, että esittelisin täällä blogissa sieltä ostamani alusvaatteet ja saatte nauttia vaan nyt näistä kengistä ja uskollisesta blogikoirasta.

This blog is nearly two years old and I'm grateful for all the things that I have leared and all the lovely people that I have met during this time. Thank you for following this blog.

 Love, Kati