sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Blogimuija


Aloitin tämän blogin kohta kaksi vuotta sitten. Alussa jännitin kovasti ja taidot olivat heikot, niin kirjoittamisessa kuin kuvaamisessakin. Pikkuhiljaa blogi alkoi löytää muotonsa ja keskityin vahvasti kotiin ja sisustukseen. Yksi syy tähän oli se, etten halunnut tuoda itseäni blogiin käytännössä ollenkaan. Ajan kuluessa persoonani, ajatukseni ja elämäni ovat näkyneet blogissa enemmän ja enemmän. Se tuntuu nyt ihan mukavalta, mutta minun on tarvinnut löytää siihen oma tapa tehdä se omassa tahdissa.Teistä lukijoista saan ihan valtavasti voimaa. Kaikki ne keskustelut ja kommentit, joita te tänne blogiin kirjoitatte, ovat minulle hyvin tärkeitä. Blogi elää mukana minun elämässäni ja siksi se myös muuttuu ja kasvaa ajan kuluessa. Koti ja sisustaminen pysyvät tämän blogin ytimessä ainakin toistaiseksi. Haluan lisätä tänne tulevaisuudessa enemmän lifestyleä ja ehkä joitain tyylijuttuja.  Oman itseni kuvaaminen on epämukavuusalue, jolle en ihan heti pysty astumaan, mutta pienin askelin osaan ehkä päästä jossain vaiheessa senkin asian yli, omalla tavallani.


Tämä on mukava ja opettavainen harrastus, josta ainakin minä olen saanut hyvin paljon. Olen oppinut kuvaamaan ja kirjoittamaan paremmin. Olen oppinut pieniä koodausjuttuja, joista olen ihan hirveän ylpeä. Olen oppinut graafista suunnittelua tekemällä blogin visuaalisen ilmeen. Olen tavannut ihania ihmisiä ja saanut paljon vertaistukea muilta bloggaajilta. Jos harkitset oman sisustusblogin aloittamista, katso tämän päivän Hesarista vinkit sisustusbloggaamiseen täältä. Artikkeli on hyvin kirjoitettu ja homma menee aika pitkälti juuri niin kuin siinä kerrotaan.
Kautta aikojen tämän blogin luetuin postaus on taas ajankohtainen. Se oli lukijan toiveesta toteutettu postaus ja siinä annetaan vinkkejä pääsiäiskoristeluihin ja se löytyy täältä. Myös reseptit ovat hyvin suosittuja ja postaukset, joissa on otettu kantaa johonkin asiaan tai joissa on hyvin onnistuneet kuvat. Olisi kiva kuulla, minkälaisista aiheista toivoisitte minun kirjoittavan. Kuvituksena tässä postauksessa on sisustusaiheista poiketen uudet nudet korkkarit, jotka lähtivät matkaani edellisellä visiitilläni Helsingin keskustan Marks&Spenceriin. Vinkkinä muuten, että siellä on ehkä hinta-laatusuhteeltaan Suomen parhaat alusvaatteet. Ja joo, säästän teidät kuitenkin nyt siltä, että esittelisin täällä blogissa sieltä ostamani alusvaatteet ja saatte nauttia vaan nyt näistä kengistä ja uskollisesta blogikoirasta.

This blog is nearly two years old and I'm grateful for all the things that I have leared and all the lovely people that I have met during this time. Thank you for following this blog.

 Love, Kati18 kommenttia

 1. Tämäkin on sellainen hyvän mielen blogi. Tykkään ♡♡♡

  VastaaPoista
 2. Voi ihanat nämä sun kengät ja toi sun koiruus on niin syötävän suloinen. Ihana blogi sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Kengät ja koira ovat kyllä omaankin mieleen.

   Poista
 3. Niin monessa asiassa voisin kompata sinua. Tästä bloggaamisesta on tullut mukava harrastus ja todellakin, taidot ovat kehittyneet vuosien saatossa. Jatka samalla tyylillä...ja nuo kengät on todella kauniit!
  Oikein mukavia bloggaushetkiä tästä eteenkin päin! <3

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja kauniit kengät. Bloggaaminen kyllä kieltämättä on kiva ja koukuttavakin harrastus ja kuvaamista tulee ainakin opeteltua ihan eri tavalla kuin muuten! Tämä sinun blogisi on sellainen hyvän mielen blogi, kiitos siitä ja niistä monista inspiraatioista, joita olen täältä saanut, kommentoitua ei tosi ole tullut kovin usein, anteeksi siitä! Onnea kaksivuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä haittaa. Toki kommentit lämmittävät, mutta kyllä lukijamääristä näen, että täällä käy enenevässä määrin porukkaa. Kiva jos välillä innostut kommentoimaan. :)

   Poista
 5. Niin se aika täällä blogistaniassa vilahtaa :) Itse aloitin bloggaamisen kuusi vuotta sitten, vaikka olin itse sitä mieltä, ettei siitä ole kuin neljä vuotta. Mutta niin vain piti uskoa, kun kävin vanhasta blogista päiväyksen tarkistamassa. Blogikaveri täytyy aina olla, ja hyvä tuoda välillä julkisuuteenkin <3

  Ihanaa alkavaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin ensimmäinen blogivuosi meni hitaasti ja kaikki etapit tuntuivat tosi isoilta, mutta tämä toinen on mennyt kuin siivillä! Kuusi vuotta... huhhuh, saa nähdä jatkanko niin kauan. Toistaiseksi tämä homma on hyvin tasapainossa ja vielä intoa löytyy.

   Poista
 6. Sulla on niin ihana taito laittaa asioita sanoiksi blogiisi ja kuvasi ovat kauniin selkeät! <3 Kiitos, että olen saanut vierailla blogissasi ihan oman blogikauteni alusta asti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana miten kauniisti sanottu! Kiitos Marita! :)

   Poista
 7. Tämä on hyvä harrastus, koska samalla huomaamatta tulee opittua paljon muutakin. Enpä varmaan olisi kiinnostunut valokuvaamisesta ilman blogia.
  Kiitos ihanasta blogista ja inspiroivia blogihetkiä♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen itsellesi. Olen kyllä kieltämättä oppinut paljon ihan omaa työtäkin ajatellen, joten ei mene hukkaan tämä tekeminen.

   Poista
 8. Nuo kengät on ihanat! Itsellä tulee toukokuussa kolme vuotta tässä ihmeellisessä blogimaailmassa :)

  VastaaPoista
 9. Ihanat kenngät ja vielä ihanampi koiruli. Aurinkoista viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina ja kiva kun jaksoit kommentoida! :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall