Ihanaa ystävänpäivää rakkaat ystävät!  Bloggaaminenhan on vähän niin kuin päiväkirjan pitämistä ja tavallaan voisi ajatella, että mikä sen intiimimpää kuin oma päiväkirja. No täällä virtuaalimaailmassa se ei ihan niin henkilökohtainen voi olla, kuin mitä se ehkä olisi kirjoitettuna lukolla varustettuun pieneen kirjaan. Kuitenkin tämä blogi on henkilökohtainen. Me bloggaajat avaamme teille lukijoille pienen osan elämästämme ja ajatuksistamme näissä julkisissa päiväkirjoissamme. Ajatukseni, joita tänne blogiin raapustan, ovat silti henkilökohtaisia, minun omiani. Ja te ihanat siellä myös kerrotte omista kokemuksistanne ja ajatuksistanne kommenttiboksissa. Sekin on henkilökohtaista. Ja minulle ainakin hirveän tärkeää ja voimia antavaa.


Te lukijat olette minulle tärkeitä blogiystäviä. Niin monet teistä olette tulleet jo hyvinkin tutuiksi kommenttiboksien kirjoitusten kautta tai niin, että seuraan teidän omia blogejanne. On ihanaa, että olette mukana elmässäni ja olen ilolla mukana teidän elämässänne. Iloissa ja suruissa. Mikä sen parempi tapa juhlistaa tätä blogiystävyyttä kuin suklaakakku ja kauniit kukat. Olkaapa siis hyvät!Tässä ystävänpäivän kunniaksi sydämenmuotoinen Pätkis-kakku. Ohje siihen on seuraavanlainen:


Ainekset:
5 dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilijasokeria
3 rkl kaakaojauhetta
150 g voita
4 pätkistä
2 dl rahkaa
3 kananmunaa
1 dl maitoa

Kuorrutus:
200 g suklaata sulatettuna

Sulata rasva ja sekoita siihen pätkikset niin, että ne ovat täysin sulaneet rasvaan. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen sokeri. Sekoita kuivat aineet, rahka, voi-suklaaseos, maito ja kananmunat keskenään tehosekoittimisessa. Kaada kakku esim. silikonivuokaan ja paista 175 asteisessa uunissa 45 minuuttia. Kun kakku on jäähtynyt, sulata suklaa vesihauteessa ja levitä kakun päälle.Kakkua ja kukkia teille rakkaat ystävät! Pysykää sellaisena kuin nyt olette!

Happy Valentine's Day! Here in Finland we celebrate it as friendship day so my best wishes to all my lovely friends!

Love, Kati