keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Ulos kaapista!


Myöhäiset heipat tänne blogiin! Sydämellinen kiitos edelliseen postaukseen tulleista pitkistä ja pohdiskelevista kommenteista. Meitä aikuisopiskelijoita on näköjään aika paljon. Kiva huomata, että aihe oli teitä muitakin kiinostava.

Hih, no nyt te varmaan taas odotatte otsikon perusteella vähän isompia uutisia kuin sen, että olen siivonnut vaatekaappini. Tai minulla on oikeastaan pieni vaatehuone, ei vaatekaappia, joten siivousoperaatio oli vähän isompi operaatio. Oletteko muuten huomanneet, että vaatehuoneet sekoittuvat helposti? Ehkä jopa vielä enemmän kuin vaatekaapit? Siellä on ihan lattiatilaakin, johon on helppo saada aikaiseksi pieniä kivoja kasoja. Vai onko se taas vain minä, epäjärjestyksen kruunaamaton kuningatar? 


Sain yhtenä jouluna siskoltani lahjaksi nuo kivat henkarit, joissa lukee erilaisia tekstejä. Eipä niitä moni ole nähnytkään, kun ovat piilotelleet tuolla sotkuisessa vaatehuoneessa, mutta nytpähän pääsivät oikein kaapista ulos ja blogiin asti! Vaatehuoneen siivoamisen yhteydessä laitoin vaatteita kierrätykseen ja roskikseen. Vielä enemmän olisi pitänyt laittaa, sillä monet vaatteista eivät päädy ylleni koskaan. Ehkä keväällä teen vielä toisen kierroksen ja pyrin olemaan armottomampi. Olisi hyvä noudattaa sääntöä, jossa sellainen vaate, joka et ole vuoteen pukenyt päälle, joutaa eteenpäin. Ja tässäkin toisen roska voi olla toisen aarre. 
Kertokaahan; oletteko niitä ihmisiä, joilla on aina siisti ja tip top järjestyksessä olevat vaatekaapit tai vaatehuone vai sellaisia kuin minä, jonka vaatesäilytys aina jotenkin lipsahtaa sinne sotkun puolelle ennen kuin taas ryhdstäydyn! Se on kyllä pakko tässä vielä sanoa, että siivouksen jälkeen tuntuvat vanhat vaatteet taas vähän freesimmiltä ja mikä parasta; ne löytyvät paremmin! Suosittelen siis muillekin.

I did a big clear-out operation in my walk in closet. It was a mess and now it's great to find everything so handy!

Love, Kati

21 kommenttia

 1. Meillä vaatteet kaapeissa, vaatehuoneessa lakanat ym, joten kyllä, vaatehuoneeseen on helppo tehdä kasoja :) Etenkin kun siellä ei käy joka päivä, kasat ikään kuin unohtuvat.

  Vaatekaapit onkin sitten suht hyvässä kuosissa, jotta niihin jotain mahtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vahvistaa käsitystäni siitä, että vaatehuoneet sekoittuvta helpommin. :)

   Poista
 2. Kaikki "paremmat" vaattet on tiptop mutta arkivaattet on melkein nyrkillä survottu kaappiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkivaatteita ei niin helposti arvosta, mutta kyllähän niistäkin olisi hyvä pitää huolta niin kestävät kauemmin.

   Poista
 3. Mulla on liukuovikomeroiden takana hengarissa usein käytettävät vaatteet ja hyllyillä sukkaa,pitkiä housuja ja paitoja,urheiluvaatteet,yövaatteet...suht hyvä järjestys.vaatehuone sitten onkin sekaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan järjestelmälliseltä kuulostaa. Nooh, ne vaatehuoneet...

   Poista
 4. Mulla on liukuovikomeroiden takana hengarissa usein käytettävät vaatteet ja hyllyillä sukkaa,pitkiä housuja ja paitoja,urheiluvaatteet,yövaatteet...suht hyvä järjestys.vaatehuone sitten onkin sekaisin.

  VastaaPoista
 5. Hah! Siis meillä on aina sen hetken! Saan yleensä pienen kohtauksen kuukausittain, kun alkaa ahdistaa sekasotku vaatekaapeissa. Sitten siivoan ja olo helpottuu huomattavasti ja sitten taas kuukauden päästä hermot menee :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans tulee niitä kohtauksia ja sitten saan vaatehuoneen järjestykseen ja sitten taas se sotkeentuu, pikkuhiljaa...

   Poista
 6. Edellisen kodin vaatehuoneilla oli taipumusta lipsua kaaokseen, vaatekaapit pysyvät paremmin järjestyksessä. Tosin sinnekin hautautuu vaatteita, joita ei löydä ennen kuin räjäyttää koko kaapin levälleen... Se operaatio olisikin sopivaa sadepäivän puuhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja olo sen jälkeen on tosi hyvä! Ei vaan voi mitään, välillä on siivottava. :)

   Poista
 7. Meillä on hetken siistiä, sen jälkeen kun on juuri siivonnut, siitä se sitten pikku hiljaa lähtee sotkeutumaan... Tarttis tyhjentää koko vaatehuone ja järjestää, mutta siinä on niin kova homma...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on just kans yks juttu että parhaiten sen saisi järkättyä kun vaan ottais kaikki ulos ja sitten takaisin vain ne, jota oikeasti käyttää...

   Poista
 8. Mun vaatekaappi pitäis räjäyttää taivaantuuliin :). Se on niin tupaten täynnä kaikkea, muttei koskaan kumminkaan mitään päällepantavaa yhtään mihinkään tilaisuuteen. Paitsi lenkille. Suunnilleen 90% ehkä on kaikkea turhaa, mutta pakko sitä on aina aamulla kumminkin jotain päälleen laittaa :). Käytön jälkeen ne sitten keräytyykin kasoiksi makkarin tuolille, kun siellä sellainen kerran on..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo makkarin tuoli, sekin pitäisi ehkä täällä räjäyttää taivaan tuuliin... siihen kun kanssa pakkaa kertymään sitä sun tätä.

   Poista
 9. Vaikka tykkään järjestyksestä ja kotona pitää olla siistiä niin vaatekaapit on mun heikkous...Ne on aina kamalassa sotkussa. Vähän aikaa ne pysyy siivouksen jälkeen siistinä mutta vain hetken. Miehen kaapit on taas aina tiptop eikä voi ollenkaan ymmärtää tämmöstä epäjärjestyksen suosijaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on muuten myös miehellä siistimpi kaappi. Perustelen sitä sillä, että hänellä on niin paljon vähemmän vaatteita, ettei niissä paljon järjestämistä ole. Mutta voi se olla, että hän on myös vähän parempi pitämään sitä järjestyksessä.

   Poista
 10. Tuo vuosi käyttämättä ja kiertoon -periaate on hyvä. Tämäkin rouva vaalii sitä. Muuten vaatehuoneen katto tulee vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se on hyvä periaate, mutten noudata sitä kuitenkaan. Aina mietin, että josko tuotakin vielä pitäis jne vaikken koskaan pidä sitten kuitenkaan.

   Poista
 11. Tuo otsikko oli kyllä hauska :) Minulla on henkarikaapit suht hyvässä järjestyksessä, mutta hyllyt iloisessa sekamelskassa, aina välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli sinulla on aika hyvä järjestys, jos epäjärjestys on valloilla vain välillä...

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall