Myöhäiset sunnuntai-illan heipat tänne blogiin! Instan kautta seuraavat ehkä huomasittekin, että meillä oli ilo viettää muutama lomapäivä kotikaupungissani Turussa. Vaikka tiedän, että turkulaiset ovat hyvin ylpeitä kauniista kaupungistaan, koen joka kerta siellä käydessäni pienen piston sydämessäni siitä, että en ehkä ole siellä asuessani osannut kuitenkaan arvostaa sen kauneutta ihan tarpeeksi.


Turku on myös viime vuosina kehittynyt paljon ja erityisesti joenrannan viihtyvyyteen on panostettu. Meillä oli miehen ja Bean kanssa ilo tehdä pieni kävelylenkki Aurajoen rannalla mitä mahtavimmassa aurinkoisessa säässä. Aurajoki on kesällä kaunis, mutta kyllä se  on talvellakin kiva. Pakollista kirkkokuvaa lukuunottamatta yritin napsia ehkä vähän epätavallisempia kuvia joenrannan kauniista taloista, silloista ja laivoista. 


Siinä jokirantaa kävellessämme leikittelimme miehen kanssa ajatuksella muutosta Turkuun. Eihän se mahdotonta olisikaan, mutta niin kauan kuin lapset asuvat kanssamme, ei muutto tule kysymykseen. Heillä on omat kaverit, koulut ja harrastukset täällä pääkaupunkiseudulla. Mutta ainahan sitä voi leikitellä ajatuksella. Nämä ovat niitä ehkä sitten joskus -juttuja.


Kävelyn lomassa istahdimme penkille ja ihailimme auringon valoa ja nautimme kauniista jokimaisemasta. Halusin viedä mieheni käymään myös Turun ihanassa kauppahallissa, jossa nautimme kahvit ja munkit Aschanin junavaunukahvilassa. Suosittelen vierailua Turun kauppahalliin. Siellä on ihana ravintolamaailma ja kojut täynnä herkkuja! Ja onhan se kauppahallikin aika hurmaava paikka!


Tuo miniloma oli ihanan rentouttava ja oli mukavaa nähdä sukulaisia ja ystäviä ja viettää aikaa perheen kanssa. Nyt on taas akut ladattu ja arki tuntuu pikkuisen kevyemmältä. Onneksi keväällä on luvassa vielä toinen loma. On ihanaa kun on jotain mitä odottaa! Siitä odottamisesta ainakin minä saan kovasti voimia arkeen.

Iloista alkavaa viikkoa sinulle!

We visited my hometown Turku and had the chance to take a walk by the riverbank. I have always thought that Turku is beautiful but whenever I visit, it takes my breath away as I keep forgetting how pretty it is!

Love, Kati