Niihin aikoihin, kun tapasin mieheni, latasin työkoneen näytönsäästäjäksi kimpun vaaleanpunaisia ruusuja. Ja vaaleanpunaista taisi olla vaatteissanikin aika usein. Työtoveri totesi silloin; "Taidat olla rakastunut, kun sinulla on joka paikassa vaaleanpunaista!" No myönnettäköön, ehkä olinkin.  Nyt minulla on taas menossa vaaleanpunainen kausi. Olen huomannut, että täällä blogissakin monet postaukset on kuvitettu jollain vaaleanpunaisella tai vähintäänkin muulla pastellisävyllä. 


Jos totta puhutaan, tänään kuvituskuvana piti olla yksi leipomani kakku, mutta näyttää vahvasti siltä, että se ei onnistunut niin kuin piti. Kakussa piti olla kaksi eri kerrosta, mutta en saanut niitä pysymään erossa toisistaan, joten taitaa tulla ihan yksivärinen kakku sitten lopulta. Se on vielä jääkaapissa hyytymässä, joten en osaa vielä sanoa, mitä siitä tuli. Veikkaan, että syötyä se kyllä tulee, vaikkei ihan siltä näytäkään, mitä olin ajatellut. Nämä kuvat on lainattu H&M Homelta ja kyllähän niitä kelpaa katsella, sillä kuvat ovat kauniisti stailattu kauniine tavaroineen ja niissä pilkahtelee vaaleanpunaista sillä tavalla sopivasti. 

Lapsilla alkoi eilen hiihtoloma. Minulla on ensi viikolla loppuviikko lomaa, mutta pidemmälle lomareissulle lähdemme sitten vasta vähän myöhemmin. Vaikka se kunnon loma on vielä edessä ja sitä on kiva odotella, tuntuu olo jotenkin oudon haikealta, kun monet tuttavaperheistä tai lasten kavereiden perheistä ovat lähteneet lomareissulle. Ja kyllä tuo muutaman päivän loma ensi viikolla tulee myös ihan tarpeeseen, sillä alkukevät on ollut todella kiireinen koulu- ja työjuttujen takia.

Ja vastauksena otsikon kysymykseen voin sanoa, että kai minä sitten olen rakastunut - jos en muuhun, niin ainakin vaaleanpunaiseen ja ehkä vähän siihen samaiseen mieheenkin!

I'm loving all things pink at the moment. These pictures are borrowed from H&M Home and they have a lovely touch of pink in them.

Love, Kati