lauantai 6. helmikuuta 2016

Odotettavissa on


Ihanaa lauantaiaamua! Täällä ollaan herätty leppoisasti ilman kiirettä. Yritän tässä houkutella teiniä kanssani koiralenkille, mutta sometus tuntuu kiinnostavan neitiä enemmän kuin ulkoilu. Nappasin eilen kauppareissulla mukaani nuo kauniit vaaleanpunaiset tulppaanit ja ne näyttävät kotona vielä kauniimmilta kuin uskalsin toivoa. 


Muutamat blogikollegat ovat viime aikoina kirjoitelleet hetkessä elämisestä versus aina jonkun odottamisesta. Odotetaan kevättä, kesää, parempia ilmoja, lomamatkaa, lasten kasvamista, viikonloppua, lumen lähtöä, joulua, vanhenemista jne. Ja myönnän, että itsekin syyllistyn tuohon odotteluun. Erityisesti lomamatkat ovat sellaisia, joihin lasken päiviä ja viikkoja. Ja arki tuntuu mielestäni helpommalta, kun tietää, että tiedossa on jotain mukavaa.

Ilmojen suhteen odottelu on kyllä Suomessa turhaa. Se mitä tulee, on otettava vastaan. Siksi yritän olla välittämättä keleistä. Yleensä ne ovat huonot, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Niin se täällä pohjolassa vaan on. Eikä tarkoitus ole kuulostaa pessimistiseltä. Me suomalaiset rakastamme neljää vuodenaikaa ja tunnemme olomme orvoiksi ilman niitä! Toivoisinkin meiltä ehkä vähän sellaista asennetta, että ulkoilu ja keleistä nauttiminen on asenteesta ja välineistä kiinni! Hyvät kengät ja lämpimät takit ja tumput auttavat kummasti! 


Tänään on ohjelmassa blogikuvauksia, johon tarvitsen myös teinin apua, sillä tarkoitus on kuvata muutama uusi pukeutumiseen liittyvä hankinta. Huiii! Mä en sitten yhtään tykkää olla kameran edessä ja koska tarvitsen hommaan apua, joudun tyytymään tyttären näkemykseen kuvien ottamisen suhteen. Jännä nähdä mitä tästä tulee!

Ja nyt tämä muija lähtee ylös, ulos ja lenkille! Heippa ja kivaa lauantaita!

I got these lovely tulips from the supermarket yesterday. They look even more pretty than I imagined. Now I'm off to do some photography and to walk the dog and the teenager, if I can get her to leave the mobile even for an hour!

Love, Kati

16 kommenttia

 1. Hauska odottaa yhteistyönne tuloksia! Ulkoilu houkuttaisi, mutta niveltulehdus pakottaa paikoilleen oloon, mikä ei ole kivaa. Influenssan ikävä jälkitauti opettaa nauttimaan hetkestä. :) Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih, kuulostaapa kurjalta. Toivottavasti menee pian ohi.

   Poista
 2. Kiva nähdä sut välillä kameran edessäkin, tästähän tulee jännää ♡
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh dear, joudun kyllä ehkä pettämään teidät... kääk!

   Poista
 3. Jee, mahtavaa, kun laitat omia kuviasi! Mulla se naamakuvapostaus keräsi aika tavalla lukijoita, vähän kuin oisi arvonta ollut.;D Kaikki palaute oli kuitenkin positiivista.
  Kauniit tulppaanit! Mukavia syntymäpäiviä! Meillä miehellä synttärit seilun viikon päästä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy saada jossain vaiheessa jotkut ihan kunnolliset naamakuvat tänne, kun ei näistä nyt niin kummoisia tainnut tulla.

   Poista
 4. Kuten sanoit, harvoin suomessa ollaan tyytyväisiä säähän :) Ja aina sää on vain pukeutumiskysymys, vaikka en tykkää michelin-ukkona oloa. Paljaat varpaat ja kesämekko <3
  Täällä sain osan nuorisosta mukaani koiralenkille metsään ja eräjärvelle asti. Hetkittäin mietin -varsinkin kun alkoi sata lunta ja umpihangessa mentiin, että taidan olla aika natsi-äiti, kun poikia mukaani höykytin, mutta silmin nähden nauttivat koko 2,5 tunnin reissusta. Ja tietysti oli kamera mukana ja tuli aika monta kuvaa napsittua :)
  Hauskoja kuvaus-sessioita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se niin on, että välillä on tosi vaikea saada nuorisoa liikkeelle, mutta yleensä kun he lähtevät mukaan, huomaavat itsekin nauttivansa. :)

   Poista
 5. Ulkoilu on kivaa ja piristävää.Kauniit tulppaanit.

  VastaaPoista
 6. Hyvin sanottu, pitäisi nauttia niistä keleistää juuri sellaisenaan kuin ne ovat. Tulppaanit ovat kauniista ja mielenkiinnolla odotellaan, vaatekuvia :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, että on tulossa style postauksia! Innolla odotan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, vähän ehkä erilaisia tulevat olemaan, kuin mitä ennakkon ajattelin.

   Poista
 8. Ihana kimppu ja innolla odottelen seuraavaa postaustasi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita, toivottavasti et kamalasti pety :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall