Kiitos kaikille taas runsaista kommenteista edelliseen postaukseen. On ihana huomata, etten ole ainoa, jolla on sekainen vaatehuone ja että teillä muillakin on liikaa vaatteita jne. 

Tänään on ollut ihana päivä. Kävimme perheen kesken laskettelemassa Talmassa ja saimmekin nauttia ihanasta talvisäästä! Viikon surkean kelin jälkeen aurinko paistoi ja elämä tuntui hymyilevän. Kävin myös Bean kanssa pitkän lenkin kun viikko taas vierähti koiraparalla vähän liian vähäisellä liikunnalla. Onneksi Bea ei niin välitä sadekelillä lenkkeilystä muutenkaan, joten ei taida koirulia haitata.


Halusin näyttää teille tämän ihanan puukorun, jonka tilasin By Pia's -verkkokaupasta. Siinä on pienet puuhelmet ja ihana nahkasuikaleista tehty tupsu. Ja hei tuo väri! Se on niin syötävän ihana! Se on ehkä kuvissa vähän makeamman vaaleanpunainen kuin mitä se on oikeasti, joten väri sopii tosi hyvin moniin väreihin, kuten siniseen, mustaan, beigeen, harmaaseen jne. Uskon, että tulen pitämään tätä korua paljon!


Tässä korussa kyllä yhdistyy kaikki, mitä voisin korussa toivoa; puuhelmet, vaaleanpunainen väri ja tupsu. Täydellisempää ei voi edes kuvitella olevan! :)

Näin vaaleanpunaista täällä Villa Valkossa lauantai-iltana. Toivottavasti teilä on ollut ihana päivä!

I got this new wood bead necklace that has a little leather strip tassel. It combines all of my favourite things!

Love, Kati