keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Ihan mariamontazamina


Kyllä se on pakko myöntää. Minussa asuu pieni Maria Montazami. Tuo pitkänhuiskea blondi ruotsalainen miljonääriäiti. Joo, en ole pitkänhuiskea, blondi kylläkin, mutta tukkaa minulla on vain kolmasosa Marian tukasta ja ruotsalainenkaan en ole. Mutta mikä yhdistää minua ja Mariaa? No arvasitte oikein; tupsut!Minulla, niin kuin Mariallakin, on mieltymys kaikenlaisiin tupsuihin. Meillä kotona niitä oli jossain vaiheessa nykyistä enemmän, mutta nyt ole yrittänyt toppuutella itseäni ja vähentää tupsujen määrää rajusti. Koruissa tosin en ole vähentänyt tupsujen määrää, vaan itse asiassa niitä on viime aikoina tullut hankittua enemmän ja enemmän. Viimeinen hankinta oli tuo vaaleanpunainen puuhelmikoru, jossa on nahkaliuskatupsu.
Nyt tiedätte mitä teen päivisin työpalavereissa; näpelöin tai letittelen tai kieputtelen kaulassani roikkuvaa tupsukorua! Huomenna menen Tupsholmaan katsastamaan Marian maansiskoja. Löytyisiköhän reissulta taas uusi tupsukoru kokoelmaa kartuttamaan? Vähän niin kuin Marian kunniaksi. :)

Mukavaa viikonjatkoa ihan jokaiselle!

I love tassels, just like the Swedish Millionare Wife Maria Montazami! Have a great week!

Kati14 kommenttia

 1. Sun on siis ehdottomasti löydettävä uusi tupsukoru. Mä tykkään tupsuista myös ja itseasiassa ostin tupsukorviksetkin itselleni.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO nyt tosiaan täytyy käydä kaupoilla katsomassa että löytyykö sieltä joku kiva Tupsholman tuliainen :)

   Poista
 2. Räpellettävät on hyviä stressileluja. Tosin tuskin ainakaan ruotsalaiset sellaista edes tuntevat. Tuo kevättuulahdus mukanasi tänne talviseen kotimaahan! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ruotsalaiset ovat aina niin huolettomia. :)

   Poista
 3. Pakkohan sinun on ostaa uusi tupsukoru, kun kerta menet Marian kotikonnuille;)

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykkäisin tupsuista, mutta jostain syystä mies ei tykkää niistä yhtään. On tullut palautetta.;DD Mutta aina voi ihailla! Hauskaa Tupsholman reissua!;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan miehellä joku negatiivinen kokemus tupsuista? Eihän ne tee mitään... :)

   Poista
 5. Eilen just katselin Marian seikkailuja ja siellä tupsut tulivatkin puheeksi. Tupsuja täytyy ehdottomasti hankkia lisääkin. ;) Vai miten olisi tupsuja ja laseja? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulin oikeasti, että olen ainoa, joka katson Marian ohjelmaa, mutta muutkin ovat sen löytäneet.... :)

   Poista
 6. Kati, sinusta on kehkeytymässä ilmiömäinen otsikoiden tekijä, mestari tuossa vaativista vaativimmassa kirjoittamisen muodossa. Teepä lisää yllä olevan kaltaisia niin ne on suorastaan pakko avata ja lukea ;) <3.

  Hyvää matkaa Tupsholmaan!! Odotan jännityksellä, mitä sieltä löytyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Minna! Kiitos kehuista! Minulle merkitsee paljon se, että kehut tulevat sinulta, blogimaailman huippukynäilijältä! Tämä lämmittää tällaisen harjoittelijan sydäntä kovasti. <3

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall