Iloiset sunnuntaiheipat! Täällä on jo tehty isot lumityöt VOL1. Veikkaan, että illalla saa tehdä saman vielä uudestaan. Kyllähän tuo painavan lumen kolaaminen käy hyvin liikuntasuorituksesta varsinkin kun meillä on aika iso etupiha ja kolattavaa riittää. Samalla saa hyvän annoksen raitista ulkoilmaa!

Sanotaan, että hiukset ovat naisen kruunu, mutta mitä sitten kun kruunu on hamppuinen ja kuiva pehko, jolle on vaikea tehdä mitään? Minä olen niitä ihmisiä, joilla bad hair day eli huonon tukan päivä on useammin kuin hyvän tukan päivä. Joinain aamuina mietin, että jos olisin nuori hipsteri, menisin töihin trendikäs pipå päässä. Mutta kun ikää on sen verran, ettei se enää oikein näyttäisi coolilta, vaan pikemminkin urpålta, yritän tosissani saada pehkoni näyttämään siedettävältä.

 
Eräänä aamuna chileläissyntyisellä Carmen Talilla oli bad hair day. Tuona huonon tukan päivänä Carmen keksi laittaa siihen arganöljyä ja huomasi, että hiuksista tuli eloisat, kiiltävät ja helpommin käsiteltävät. Hän halusi jakaa arganöljyn taian kaikkien maailman naisten kanssa. Näin syntyi Moroccan oil.  Elokuva- ja laulajatähdet vannovat sen nimeen ja popin kuningatar Madonnakin on luetellut sen tuotteeksi, jonka hän ottaisi mukaan autiolle saarelle.Minulla on koko talven ollut raidoituksesta, kihartamisesta ja muotoilutuotteista johtuen tukan latvat ihan kuivat. Kun ne tulevat sellaisiksi koppuraisiksi, on niiden muotoilu aivan mahdotonta ja hiukset vain sojottavat sivulle ja näyttää enemmänkin siltä, että olen lähdössä lentoon, enkä töihin. Hiusten muotoilukin on ihan mahdotonta ja tuntuu, että kaikki vaahdot ja lakat vain pahentavat asiaa. 


Pääsin itse testaamaan Moroccan Oil Treatment -hoitoöljyö ja pakko on kyllä myöntää, että se on todella hyvä.  Pesen tukaan normaalisti ja käytän myös hoitoainetta. Ennen kuivaamista laitan kädelle tipan Moroccan oilia. Levitän sen käsiini ja hieron kosteisiin hiuksiin tasaisesti. Kuivaamisen jälkeen vielä muotoilen ja todella hiukset ovat kiiltävämmät, helpommat muotoilla ja terveemmän tuntuiset.

Katsoin, että Moroccan Oil Treatment -hoitoöljy maksaa Stockmannilla 49 euroa, mutta pullo on todella riittoisa. Tuotetta ei tosiaan kannata kerralla laittaa kovin paljon, ettei hiuksista tule rasvaiset. Minun polkkapituisiin hiuksiini riittää yksi painallus pumppupullosta kerrallaan.


Oletteko jo päässeet kokeilemaan Moroccan Oilia? Suomalaiselle talvitukalle sen on kyllä oiva apu, sillä hiusten muotoilu helpottuu ja tukka tuntuu voivan paremmin. Uskon, että kesälläkin tuotteesta on apua kun aurinko polttaa ja kuivattaa hiuksia. Itse aion kokeilla nyt myös sarjan muita tuotteita. Jos teillä on niistä suosituksia,niin kertokaa ihmeessä! Tuote saatu blogin kautta.

Mukavaa sunnuntaita!

I got to test this Moroccan Oil Treatment Oil for hair and it has made my hair more manageable, shiny and easy to style. You only need one drop to damp hair and then style as you would normally.

Love, Kati