Oh dear! Nyt taisin asettaa odotuksenne liian korkealle näiden asukuvien suhteen! Ja toden totta niiden piti olla vähän toisenlaisia kuin mitä niistä nyt sitten tuli. Ulkona tuuli ihan liikaa ja siitä johtuen tukka oli kaikissa kuvissa kamalan rumasti. Sitten oli kauhean kirkasta ja väkisinkin tuli siristettyä, kuten ensimmäisestä kuvasta näkyy. Tämä todistaa sen, että asukuvien ottaminen on todella vaikeaa ja vaatii harjoittelua. Lupaan kuitenkin yrittää jossain vaiheessa vielä uudestaan.

 

Tarkoitus oli postailla parista uudesta huivista, jotka olen hankkinut. Tuon harmaan huivin tilasin By Pia's -verkkokaupasta ja se on ihanan kevyt ja kauniisti laskeutuva. Se ei näytä myöskään rypistyvän kauhean helposti, joten sikälikin sopii minun huolettomaan menooni todella hyvin. Huivi näyttää kuvissä vähän sinisemmältä, mitä se oikeastaan onkaan. Toisaalta värinsä puolesta se menee sinisten, beigejen ja vaikka vaaleanpunaisenkin kaverina.


Tämä vaaleanpunainen tapaus löytyi extempore Seppälästä. Täytyy myöntää, että vaikka ikää on jo neljänkymmenen päälle, pidän vieläkin vaaleanpunaisesta, mutten oikein tohdi siihen pukeutua muuten kuin asusteissa. Niinpä tämä huivi tuo pienen keväisen pirskahduken minun vaatekaappiini.

Minä pidän huiveista kovasti ja ne ovat helppo tapa piristää muuten tavanomaista tai tylsää asua. Huivia vaihtamalla asusta tulee taas erilainen ja siinä korostuu eri asiat. Usein huivi tekee asusta myös mietitymmän ja stailatumman näköisen eli pienillä kikoilla on mahdollista saada vanhoihin asuihin jotain uutta. Näin talviaikaan huivi on minulle siksi tärkeä, koska en halua, että viima käy kaulan alueeseen. Jos kaula tai kädet ovat kylmät, tuntuu kylmä menevän ihan luihin ja ytimiin asti. Toivottavasti ette nyt ihan kamalasti pettyneet tähän postaukseen. Asukuvia pitää vähän näköjään harjoitella, joten jos kestätte, teen joskus uuden yritelmän.

Nyt haluan toivottaa mukavaa sunnuntaipäivää! Minulla se kuluu pitkälti opintojen parissa, kuten niin usein nykyään.

I got these two new scarfs to warm me up and to jazz up some old outfits. Love scarfs, they're such an easy way to get old outfits look and feel like new!

Love, Kati