tiistai 2. helmikuuta 2016

2.2. Kaksosten päiväWith twice as many hugs and cuddles,
twice the diapers too,
and twice as many feedings,
there'll be twice as much to do.
But what is most important,
after all is said and done,
is that you'll be twice as happy...
...for twins are twice the fun.


Ihanaa kaksostenpäivää!

Have a great twins day!

Love, Kati

Kuva löytyi täältä: http://www.gemelares.com.br/2015/08/10-ideias-para-fotografar-gemeos-com-o-papai.html

13 kommenttia

 1. Olisit mieluummin huomioinut eilisen Espanjan calgojen päivän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin eilen Espanjan calgoista ja olen järkyttynyt, miten eläimiä kohdellaan. En ollut aiemmin kuullut/lukenut aiheesta ja mielestäni on hyvä, että asiasta puhutaan. Vain tietoisuuden kautta voimme tehdä asialle jotain. Muutenkin koiran omistajana ja eläinrakkaana ihmisenä olen eläinten oikeuksien puolesta, vaikken siitä täällä blogissa ole kirjoittanutkaan. Meillä on paljon korjattavaa siinä, miten eläimiä kohdellaan niin ruoan tuotannossa kuin ihan lemmikkeinäkin.

   Kuitenkin kaksosten päivä on minulle henkilökohtaisesti tärkeä ja siksi halusin sen huomioida. Olen kaksosten äiti ja vaikka kaksosuus ja kaksosten vanhempana oleminen on tietenkin ilon aihe, liittyy siihen myös monilla perheillä paljon haasteita. Erityisesti vauva-aika voi olla rankka ja kaksosraskaus on myös aina riskiraskaus, jolloin vanhemmilla voi olla tavallista enemmän huolia. Siksi se on minun mielestäni muistamisen arvoinen asia.

   Poista
 2. Ihanaa kaksostenpäivää teidän muruille.
  Mikä ihme tuon anonyymin kommentti on? Miksi sun ois pitänyt Espanjan vinttikoiria huomioida? Onko sulla vinttikoiraa? Taitaa olla anonyymilla "vintti" pimeenä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Meillä ei ole vinttikoiraa, mutta villakoira löytyy ja kyllä koirien ja muidenkin eläinten hyvinvointi on minulle tärkeää. Totta kai blogi on henkilökohtainen ja siellä näkyy bloggaajan omat mieltymykset ja ajatukset. Vaikka pidänkin eläinten oikeuksia tärkeänä asiana, sattuu tämä blogi keskittymään muihin asioihin, jotka minua myös kiinnostavat. Eläinoikeudet ovat minun mielestäni tärkeä asia, mutten koe olevani niissä ekspertti sillä tavalla, että osaisin aiheesta syvemmin blogata.

   Poista
  2. Sä niin kauniisti jaksat vastata. Nostan hatgua pitkälle pinnalle, minulla sellaisra ei ole :)

   Poista
  3. Omg miten paljon kirjoitusvirheitä olen söhinyt tuolla puhelimella. Onneks on tutkittu, että vaikka kirjottais kuin omiaan niin yleensä toiset kuitenkin tajuaa tekstin :D

   Poista
 3. En tiennytkään tällaisesta päivästä vaikka siskollani on kaksoset ja itse jännäsimme jokaisen raskauden ensimmäisen ultran kohdalla....no.viimeisin sitten alkoi kaksioisraskautena (mies melkein pyörtyi sen kuullessaan), mutta toinen alkio ei jaksanutkaan alkusykkeitä pidemmälle. Sanonkin nyt kun juniori kiipeää seinille ja painaa sata lasissa, että pojassa on kahden ihmisen energia <3
  Kivaa kaksosten päivän iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä pojat voivat olla vilkkaita kahden edestä. Meidän pojat ovat olleet ehtiväistä sorttia, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää :)

   Poista
 4. Onnea teidän kaksosille ☺
  Vauva aika todellakaan ei ole helppoa. Vaikka joku on sanonut, että siinä menee samalla kaksi kuin yksikin, niin ei se pidä paikkaansa.
  Tyttäreni kaksoset puklasivat 8 kuukautta, niin sen voi kuvitella, miten se päivän jaksaminen sujui ☺
  Mukavaa viikon jatkoa ♫

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kaksoset ovat onni, mutta ei se sitä vähennä, että kahden vauvan kanssa elo voi olla aika rankkaa ainakin välillä...

   Poista
 5. Minäkään en tiennyt että sellainen kuin kaksosten päivä on, vaikka minun mies on kaksonen, no, nyt tiedän. Ja onnea teidän kaksosille, vaikken vielä niistäkään mitään tiedä, kun olen sun blogissa ekaa kertaa, liityin heti lukijaksikin. Ois tosi kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kun tulit vierailulle ja lukijaksi. Ilman muuta tulen vastavierailulle. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall