Löytyi täältä: http://www.easyrelooking.com/blog/colori-pantone-2016-per-la-casa-rose-quartz-e-serenity
Voi kiitos kaikille teille ihanille, jotka kommentoitte edelliseen postaukseen. Koen vaikeaksi tämän somemaailman ja yksityisyyden rajanvedot. Ystäväkirja-postauksessa jouduin taas antamaan itsestäni totuttua enemmän ja kun teiltä lukijoilta tulee noin ihanaa palautetta, ei siitä jää itselle kuin hyvä mieli. Kiitos ihanat!

Nyt puhutaan taas totuttua sisustusasiaa ja palataan Pantonen valitsemiin vuoden väreihin. Joku teistä olikin muuten huomannut, että edellisen postauksen kuvamaailma oli valittu Pantonen tämän vuoden värin, ruusukvartsin mukaisiksi. Niinhän ne oli, koska se on yksi omista lempiväreistä ja ruusukvartsin värisiä kuvia on kovalevyllä pilvin pimein.

Kuva: Pantone
Toinen Pantonen tälle vuodelle valitsema vuoden väri on serenity. Ruusukvartsi on erityisesti minun mieleeni, mutta kyllä tämä serenitykin on aivan ihana. Sitä paitsi tämä valinta sinetöi lopullisesti sinisen uuden tulemisen, jota on tässä nyt uumoiltu jo jonkin aikaa. Kävinkin Elloksen pressitilaisuudessa joulukuun alkupäivinä ja siellä sininen oli hyvin vahvasti esillä. Tässä sieltä muutamia tunnelmakuvia.

Ehkä näissä Elloksen tuotteissa korostuu serenityä astetta tummempi indigonsininen, mutta kyllä siellä joukossa sitä vaaleaakin oli. Sisustusjuttujen lisäksi Elloksella oli paljon ihania vaatteita, monet niistäkin sinisävyisiä. Itse tilaan varmasti muutaman tunikan ja ehkä jonkun jakunkin.

En tiedä onko tämä ikäkysymys, mutta viime aikoina musta väri on tununut vähän kovalta ja erityisesti tummansinistä on hiipinyt vaatekaappiin koko ajan enemmän ja enemmän. Sisustuksessakin meillä on ollut sinistä, mutta nyt tekee mieli vaaleansinistä, serenityä.

Näiden sinisten unelmien myötä toivotan sinulle oikein ihanaa loppiaista!  Meillä siivotaan vasta huomenna joulu pois. En ole pitänyt kiirettä, kun luntakin satoi vasta muutama päivä sitten.

Pantone Colour of the Year 2016 is Serenity. It is the final seal to the fact that blue is coming back, big time!

Love, Kati