tiistai 5. tammikuuta 2016

Pantone Colour of the Year 2016: Serenity ja sinistä Ellokselta.

Löytyi täältä: http://www.easyrelooking.com/blog/colori-pantone-2016-per-la-casa-rose-quartz-e-serenity
Voi kiitos kaikille teille ihanille, jotka kommentoitte edelliseen postaukseen. Koen vaikeaksi tämän somemaailman ja yksityisyyden rajanvedot. Ystäväkirja-postauksessa jouduin taas antamaan itsestäni totuttua enemmän ja kun teiltä lukijoilta tulee noin ihanaa palautetta, ei siitä jää itselle kuin hyvä mieli. Kiitos ihanat!

Nyt puhutaan taas totuttua sisustusasiaa ja palataan Pantonen valitsemiin vuoden väreihin. Joku teistä olikin muuten huomannut, että edellisen postauksen kuvamaailma oli valittu Pantonen tämän vuoden värin, ruusukvartsin mukaisiksi. Niinhän ne oli, koska se on yksi omista lempiväreistä ja ruusukvartsin värisiä kuvia on kovalevyllä pilvin pimein.

Kuva: Pantone
Toinen Pantonen tälle vuodelle valitsema vuoden väri on serenity. Ruusukvartsi on erityisesti minun mieleeni, mutta kyllä tämä serenitykin on aivan ihana. Sitä paitsi tämä valinta sinetöi lopullisesti sinisen uuden tulemisen, jota on tässä nyt uumoiltu jo jonkin aikaa. Kävinkin Elloksen pressitilaisuudessa joulukuun alkupäivinä ja siellä sininen oli hyvin vahvasti esillä. Tässä sieltä muutamia tunnelmakuvia.

Ehkä näissä Elloksen tuotteissa korostuu serenityä astetta tummempi indigonsininen, mutta kyllä siellä joukossa sitä vaaleaakin oli. Sisustusjuttujen lisäksi Elloksella oli paljon ihania vaatteita, monet niistäkin sinisävyisiä. Itse tilaan varmasti muutaman tunikan ja ehkä jonkun jakunkin.

En tiedä onko tämä ikäkysymys, mutta viime aikoina musta väri on tununut vähän kovalta ja erityisesti tummansinistä on hiipinyt vaatekaappiin koko ajan enemmän ja enemmän. Sisustuksessakin meillä on ollut sinistä, mutta nyt tekee mieli vaaleansinistä, serenityä.

Näiden sinisten unelmien myötä toivotan sinulle oikein ihanaa loppiaista!  Meillä siivotaan vasta huomenna joulu pois. En ole pitänyt kiirettä, kun luntakin satoi vasta muutama päivä sitten.

Pantone Colour of the Year 2016 is Serenity. It is the final seal to the fact that blue is coming back, big time!

Love, Kati

8 kommenttia

 1. Kivat kuvat ja tuo Elloksen tapahtuma toi ihanan kevään ja jopa kesän tunteen:) Sininen on väri, jota meillä ei ole, mutta en sitten tiedä jos olisi se beach house jossain, niin sitten....Mukavaa loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, kyllä siellä Elloksen tilaisuudessa tosiaan tuli sellainen kevään odotuksen tuntu, ilmakin oli silloin niin ihana. :)

   Poista
 2. Täällä on musta myös vaihdettu tummansiniseen.Pehmeämpi vaihtoehto.Kauniita tyynyjä ja kiva tunika! Meillä mennään joulun tunnelmissa viikonloppuun.Jos vaikka la siivotaan joulu pois.Nyt kun on kovia pakkasia,niin joulutunnelma tuo lämpöä..ja takka myös:)Leppoisaa loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ehkä tummansininen on vähän pehmeämpi. Muutenkin iän myötä tuntuu, että haluaa muuta kuin mustaa ja valkoista, enemmän väriä. :)

   Poista
 3. Ainakin vuosi sitten enteiltiin sinisen paluusta. Beigen/hiekan kanssa yhdistettynä onkin kiva. Voisin ottaa tuon kuvissa näkyvän maton :)
  Meillä musta, sekin vähäinen, on vaihtunut enemmän harmaaseen ( myös vaatteissani). Mökillä meillä on sitten enemmän sinistä, mm. meidän vanha sininen sohva.
  Sinisen sävyistä Turkoosi on lähellä sydäntäni, mutta sekin keväällä/kesällä sisustuksessa. Vaatteissani sinistä on todella vähän mm. farkut, ainakin toistaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on oma suosikkini myös sisustuksessa ja vähän vaatteissakin sitä olen käyttänyt. Pehmeämpi kuin musta.

   Poista
 4. Mä niin vannoin ettei mulle koskaan enää tule sinistä vaihetta, mutta niin olen jo joutunut perumaan sanojani :D
  Tämän vuoden väreistä tykkään kyllä kovasti.
  Ihanaa tiistaita ja hyvää loppiaista.

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall