Viikko ehti vierähtää, ennen kuin ennätin tänne blogin puolelle. Kävin viikon aikana Rukalla ihailemassa kauniita maisemia ja jäätymässä, jos totta puhutaan. En pidä liian pitkistä blogitauoista, mutta jotenkin viime aikoina niitä on päässyt syntymään turhan usein. Joku voi ajatella, ettei viikko ole vielä tauko eikä mikään, mutta minulle se on, koska haluan pitää yllä säännöllisyyttä. Yksi syy blogin verkkaiseen tahtiin on vähäiset sisustusprojektit. En ole ehtinyt yhtään pohtia sisustusasioita ja jotenkin tuntuu, että nekin junnaavat paikoillaan. Iänikuinen toive uudesta olohuoneen pöydästä elää edelleen.

Ehkä tässä on vähän aihepiiritkin hukassa, kun pelkään tekeväni sen, josta meita sisustusbloggaajia usein syytetään, eli postailevani jatkuvasti kuvia samasta olohuoneesta, jossa koristetyynyt ovat vain vaihtaneet asentoa.

Tämä on vaikea laji. Ei kukaan voi nurkkiaan koko ajan olla muuttelemassa tai hankkimassa uusia huonekaluja, joten väistämättäkin kuvat vähän toistavat itseään. Mun olohuone on mun olohuone, eikä se viikoittain hirveästi muutu.


No, jotain liikettä täällä sentään tapahtuu, sillä kävimme eilen Ikeassa ostamassa kodinhoitohuoneeseen uuden naulakon. Vanha on auttamattomasti liian pieni ja se vain tursuu vaatteita. Uusikaan ei ole ihan niin iso, kuin olisin toivonut, mutta siinä on sentään hattuhylly, jonne voin ladata rivin koreja, joihin on hyvä säilöä kaikki tumput ja rukkaset. Ehkä se on siis vähän parempi kuin edellinen.


Jos meidän kodinhoitohuoneesta saa naulakon vaihdon jälkeen yhtään blogikelpoista kuvaa, näytän teille mitä olemme saaneet aikaan.

Aurinkoisia talvipäiviä!

We finally have a proper winter weather. I love it!

Love, Kati