Kiitos taas teille kaikista ihanista kommenteista edelliseen postaukseen! Ne siivittivät minun mukavasti läpi viikon ja nyt onkin jo taas viikonloppu. Nyt paljastan teille yhden fetisseistäni. Se on kauniit pakkaukset. Tämä ehkä osittain liittyy myös ammatinvalintaan, mutta vuosien saatossa, ehkä juuri ammatistakin johtuen, on fetissi kauniisiin pakkauksiin kyllä pahentunut. Ja pakkaussuunnittelussa suomalaiset ovat ottaneet viime vuosina isoja harppauksia eteenpäin.


Kyllä kauniilla pakkauksella voi tuotteesta saada ihan eri tuntuisen kuin peruskääreellä. Tuotteen käyttäminen saattaa helpottua tai pakkauksen voi kierrättää myöhemmin muuhun tarkoitukseen. Aikoinaan opintoihini liittyen kävin kurssin, jossa käytiin läpi designpuhetta. Tälle on varmasti jokin hieno termikin, mutta tuolla designpuheella tarkoitan sitä, että esimerkiksi ovenkahvan design olisi parhaimmillaan sellainen, että se kertoisi muotokielellään, että pitääkö siitä vetää vai pitääkö työntää. Pakkauksissa tämän tyyppinen ajattelu tuo juuri sitä käytettävyyttä, jota me tavalliset kuluttajat toivomme omaa arkeamme parantamaan.


Kuten huomaatte, olen aika innoissani tästä aiheesta, joten voipi olla, että kauniita pakkauksia näkyy täällä blogissa myös tulevaisuudessa. Tää on nyt sitä lifestyleä, eikö vain?

Aivan mahtavaa lauantaita ja viikonloppua!

I lov beautiful packaging and found these lovely sweet boxes at the local supermarket! This is my fetish, beuatidul packages! :)

Love, Kati