lauantai 30. tammikuuta 2016

Mumsmums mitkä paketit!


 Kiitos taas teille kaikista ihanista kommenteista edelliseen postaukseen! Ne siivittivät minun mukavasti läpi viikon ja nyt onkin jo taas viikonloppu. Nyt paljastan teille yhden fetisseistäni. Se on kauniit pakkaukset. Tämä ehkä osittain liittyy myös ammatinvalintaan, mutta vuosien saatossa, ehkä juuri ammatistakin johtuen, on fetissi kauniisiin pakkauksiin kyllä pahentunut. Ja pakkaussuunnittelussa suomalaiset ovat ottaneet viime vuosina isoja harppauksia eteenpäin.


Kyllä kauniilla pakkauksella voi tuotteesta saada ihan eri tuntuisen kuin peruskääreellä. Tuotteen käyttäminen saattaa helpottua tai pakkauksen voi kierrättää myöhemmin muuhun tarkoitukseen. Aikoinaan opintoihini liittyen kävin kurssin, jossa käytiin läpi designpuhetta. Tälle on varmasti jokin hieno termikin, mutta tuolla designpuheella tarkoitan sitä, että esimerkiksi ovenkahvan design olisi parhaimmillaan sellainen, että se kertoisi muotokielellään, että pitääkö siitä vetää vai pitääkö työntää. Pakkauksissa tämän tyyppinen ajattelu tuo juuri sitä käytettävyyttä, jota me tavalliset kuluttajat toivomme omaa arkeamme parantamaan.


Kuten huomaatte, olen aika innoissani tästä aiheesta, joten voipi olla, että kauniita pakkauksia näkyy täällä blogissa myös tulevaisuudessa. Tää on nyt sitä lifestyleä, eikö vain?

Aivan mahtavaa lauantaita ja viikonloppua!

I lov beautiful packaging and found these lovely sweet boxes at the local supermarket! This is my fetish, beuatidul packages! :)

Love, Kati


14 kommenttia

 1. Mä jaan sun fetissin kauniisiin paketteihin! Ja tosi nättejä onkin nää uudet Pandat :)

  VastaaPoista
 2. Nämä on niin ihania <3 Itsellä on noita enkun lakuja. Ihanan keväisiä värejä :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Onpas kauniit rasiat ja sisältökin hyvää! <3
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Nämä ovat minunkin suosikkejani Pandan makeisissa. Tunnustan olevani aika ronkeli suklaan suhteen, lapsuuteni kun oli aika suklainen. Saatan kertoa asiasta enemmän joskus blogissani :-)
  Terkuin Katja

  VastaaPoista
 5. Kokeilenpa uudelleen:D Kommenttini meni aluksi viestilaatikkoon; tekevälle sattuu ja tapahtuu :D Mutta lyhyesti; aivan ihanat pakkaukset! Kauniit pakkaukset ovat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ei vaan suju! Kiitos Viivi kommentista ja mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 6. Kaupassa vasta ihastelin näitä paketteja :)

  VastaaPoista
 7. Oi kun kauniita paketteja Enpä ole itse edes huomannut, kun muksut itse hakee naminsa hyllyistä, eikä poikakaan enään opiskele Jyväskylässä, jolloin aina tuli käytyä Pandan tehtailla kun visiitillä ohi ajettiin :)
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 8. Ihania rasioita, en ole näitä edes bongannut. Myönnän, että tulee ostettua eritoten reissussa enemmänkin kaikkia karkkirasioita, enkä edes sitten syö niitä namusia vaan kerään noita rasioita. :)

  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall