Terveiset täältä takkatulen loimusta! Kovista pakkasista on se hyöty, että pääsee polttelemaan takkaa ja tekemään jäälyhtyjä. Mies on ollut reipas ja jäädyttänyt meille etupihalle jonon jäälyhtyjä ja kyllä ne ovat kauniit! Talvessa parasta on tunnelmointi ja jäälyhdyt tuovat ihanaa tunnelmaa talviseen pihaan.


Tänään on ollut  viime päiviä vähän leudompi sää. Bea on ollut ihan syväjäässä ja välillä kohmettunut ulkona niin, ettei ole päässyt enää liikkumaan. Siksi ostin sille koirien tossut. Kyllä! Koirien tossut! Ja en ollut muuten ainoa, sillä eläintarvikeliikkeessä kaikki tossut olivat ihan loppu, niin paljon niitä oli mennyt kaupaksi! Laitoimme eilen Bealle tossut jalkaan, muttei se raukka oikein niistä tykännyt, eikä osannut niillä kävellä. Vaatii siis tossuttelu pikkukoiralta vähän opettelua. Tänään kun oli vähän leudompaa, en sitten laittanut niitä tossuja sille, mutta kyllä se olisi ne tarvinnut, sillä se oli taas ihan kohmeessa!


Villakoira nimestään huolimatta kestää muuten aika huonosti kylmää, koska sillä ei ole aluskarvaa, joka lämmittäisi talvipakkasella. Niinpä takit ja fleecet ovat meillä olleetkin ihan arkipäivää talvikelillä. Saa nyt sitten nähdä tuleeko niitä tossuja ikinä käytettyä kun ei Beakan niistä kauheasti piittaa. Itseäni ehkä pikkuisen hymyilyttää, että moisia olin edes hankkimassa.
Tällaisia lauantaitunnelmia täällä. Oletteko te muuten innostuneet tekemään jäälyhhtyjä tai muita talvikoristeita pihalle tai parvekkeelle?

We made some of these ice lanterns which are lining up the front garden. It's been up to -29 degrees here in Finland and the ice lanterns are a little comfort for the coldness.

Love, Kati