Kuva löytyi täältä: http://www.pompeli.blogspot.fi/2015/04/vaaleanpunainen-ovi.html
Pantone on jo muutaman vuoden ajan julkaissut vuoden värin. Ensi vuodeksi niitä on kaksi; ruusukvartsi ja serenity. Vuodesta 2016 tulee varmasti hyvä, sillä ruusukvartsi on yksi omista suosikeistani. Sillä on minulle myös pientä onnea tuottava merkitys.

Löytyi täältä: fengshui.about.com
Sain vuosituhannen alussa ystävältäni lahjaksi ruusukvartsisen rannekorun. Sen mukana oli teksti, jossa kerrottiin, että koru auttaa minua löytämään rakkauden. Pidin korua ahkerasti jo siitäkin syystä, että se oli hyvin kaunis. Ja oli se minulla ranteessani silloinkin, kun tapasin mieheni, pian 15 vuotta sitten.  Eli ehkä sillä jotain vaikutusta oli, mene ja tiedä.

Löytyi täältä: http://stylecaster.com/how-to-decorate-with-rose-quartz-and-serenity/

Minä pidän ruusukvartsia onnekivenä ja nyt tuon kiven väri on ensi vuoden Pantone väri. Voi mikä hyvä syy koristaa koti tuolla ihanalla sävyllä ja sen lisäksi vielä ostaa vaikka jokin ihana ruusukvartsin värinen huivi tai koru!

Toivon sinulle vaaleanpunaisen höttöistä ja ihanaa vuodenvaihdetta! Kaikki ennusmerkit näyttävät siltä, että ensi vuodesta tulee hyvä!

The Pantone Colour of the Year;  Rose Quarz has a special meaning to me and I believe it brings a little good luck too so bring on 2016, it'll be a good year!

Love, Kati