keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Pantone Colour of the Year 2016: Ruusukvartsi

Kuva löytyi täältä: http://www.pompeli.blogspot.fi/2015/04/vaaleanpunainen-ovi.html
Pantone on jo muutaman vuoden ajan julkaissut vuoden värin. Ensi vuodeksi niitä on kaksi; ruusukvartsi ja serenity. Vuodesta 2016 tulee varmasti hyvä, sillä ruusukvartsi on yksi omista suosikeistani. Sillä on minulle myös pientä onnea tuottava merkitys.

Löytyi täältä: fengshui.about.com
Sain vuosituhannen alussa ystävältäni lahjaksi ruusukvartsisen rannekorun. Sen mukana oli teksti, jossa kerrottiin, että koru auttaa minua löytämään rakkauden. Pidin korua ahkerasti jo siitäkin syystä, että se oli hyvin kaunis. Ja oli se minulla ranteessani silloinkin, kun tapasin mieheni, pian 15 vuotta sitten.  Eli ehkä sillä jotain vaikutusta oli, mene ja tiedä.

Löytyi täältä: http://stylecaster.com/how-to-decorate-with-rose-quartz-and-serenity/

Minä pidän ruusukvartsia onnekivenä ja nyt tuon kiven väri on ensi vuoden Pantone väri. Voi mikä hyvä syy koristaa koti tuolla ihanalla sävyllä ja sen lisäksi vielä ostaa vaikka jokin ihana ruusukvartsin värinen huivi tai koru!

Toivon sinulle vaaleanpunaisen höttöistä ja ihanaa vuodenvaihdetta! Kaikki ennusmerkit näyttävät siltä, että ensi vuodesta tulee hyvä!

The Pantone Colour of the Year;  Rose Quarz has a special meaning to me and I believe it brings a little good luck too so bring on 2016, it'll be a good year!

Love, Kati

10 kommenttia

 1. Jes, hyvä valinta vuoden väriksi. Väri sopii myös kivasti meidän kotiin.
  Ihanaa ja rakkauden täyteistä uutta vuotta koko teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 2. Muistan tuon Pömpelin ulko-oven värisävyäänestyksen hyvin. Oma ehdotukseni ei tainnut voittaa, mutta ovi on jokatapauksessa kaunis. Ja vaaleanpunaisesta tykkään minäkin. Pinkistä en.

  Hattaraista vuodenvaihdetta sulle kans Kati ja koko perheelle myös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovi on minunkin mielestäni hyvin kaunis. Ihanaa hattaraa ja hupia sinulle Annukka koko ensi vuoteen!

   Poista
 3. Ihana kuulla, että ensi vuodestakin on tulossa hyvä!:) Ekan kuvan ovi näyttää, aika yllättävänkin hyvälle. Tykkään ruusukvartsin väristä, ja kelloja on tullut katseltua sillä silmällä...
  Hyvää uutta vuotta Kati sinulle ja perheellesi!<3

  VastaaPoista
 4. Hyvää uutta vuotta Kati & Perhe! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin muru! Kaikkea hyvää ja iloa ja onnea teille!

   Poista
 5. Ihana postaus! <3 Niin ihana tuo ruusukvartsin väri!
  Mukavaa alkavaa vuotta Sinulle blogiystäväni! <3

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall