lauantai 26. joulukuuta 2015

Joulutunnelmia


Ihanaa tapaninpäivän aamua! Ulkona tuivertaa sellainen tuuli, että mahtaako siellä pysyä ollenkaan pystyssä. Oleilen vielä hetken siis sisätiloissa, vaikka hyvää kirjaa lukien. Vaikkei ilma ole ollut jouluisimmasta päästä, on tunnelma silti ollut hyvinkin jouluinen. Aloitimme aattoaamun menemällä kuuntelemaan joulurauhan julistusta. Vaikka olen Turusta kotoisin, en ole siellä montaa kertaa käynyt. Tytär oli kovasti toivonut pääsevänsä joulurauhaa kuuntelemaan. Ilma oli ihana ja Turun Tuomiokirkko näytti auringonvalossa hyvinkin juhlavalta.


Vietimme aaton vanhempieni luona ja siellä joultunnelmaan on helppo päästä. Tai ainkin minulle se on helppoa, onhan se minun kotitaloni. Ihania jouluruokia ja rentoa tunnelmaa, siitä oli meidän joulu tehty. Jouluperinteisiimme kuuluu hautausmaalla käynti ja niin tänäkin vuonna.  Lumettomuudesta huolimatta kynttilät näyttivät kauniilta ja tunnelma oli hyvin jouluinen.


Meidän lapset eivät enää usko joulupukkiin, mutta yritämme kovin pitää yllä edes pientä joulun taikaa. Niinpä lahjat tulivat salaa ulko-ovelle vähän niin kuin pukin tuomina. Taisi siinä olla kuitenkin vieläkin vähän pojilla miettimistä, että kukahan ne sinne oikein toi? Olikohan se sittenkin joulupukki?


Kuten varmaan huomaatte, nämä kuvat ovat meiltä kotoa. Vaikka vanhempieni koti on jouluisin kauniisti koristeltu ja muutenkin hyvin kaunis koti, halusin pitää vähän kamera- ja somelomaa. Sekin on välillä tarpeen.

Joulperinteiden suhteen minua kutkuttaa ajatus joulusta jossain muualla. Ehkä ensisijaisesti jossain lämpimässä, mutta toisaalta kyllä tässä lumettomuuden keskellä myös joulu pohjoisessa voisi olla ihana. Jossain muualla, niin sen voisi kai sanoa.

Oikein mukavaa tapaninpäivää sinulle!

Here are some pictures of Christmas at our house. We spent it at my parents but I decided to take a little leave from the camera and social media so I didn't really take any pictures there. Hope you'll have a great Boxing Day!

Love, Kati


10 kommenttia

 1. Hih! Ajattelinkin jo, että vanhemmillasi on kovin on samanlainen
  koti kuin teillä :) Somelomalla olen ollut itsekin, muutaman päivän
  paussi netin ääreltä tekee niin hyvää.
  Ihanaa tapaninpäivää ja joulun jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. No hyvä että huomasit ettei kuvat kuitenkaan ole sieltä. Mukavaa tapania Teija!

   Poista
 2. Hyvää tapaninpäivää Kati!:) Me käytiin miehen kanssa tänäänkin lenkillä, ja taisin laittaa todella reippaasti päälle, sillä palatessa oli selkä märkä tuosta tuulen tuiverruksesta huolimatta.:) Ihan mahtavat ulkoiluilmat onkin nyt olleet ja silti jouluista, sillä eikös se joulumieli löydy jokaisen sisältä.;D Mullakin on kirja kesken ja suklaata näyttää riittävän, joten taidan tietää, miten tämän illan käytän:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Taina, että olet nauttinut joulusta <3

   Poista
 3. Ihania joulukuvia, kaunis tunnelma. ja amaryllikset on juuri niitä joulun kauneimpia kukkia. Mukavia välipäiviä <3

  VastaaPoista
 4. Tunnelmallisia kuvia ♥ Mietin samaa asiaa tänä jouluna vaikka joskus vannotin itselleni muualla joulun viettäneenä ettei ikinä enää, niin nyt se ajatus kävi houkuttamaan, siis joulu lapin lumossa ♥ Jos ensin tunnelmoisi kotona alusviikot ja sitten johonkin ihanaan mökkiin lomailemaan :) Onhan tässä aikaa suunnitella ;) Oikein mukavia vuoden loppu päiviä sulle!

  VastaaPoista
 5. Kyllä teillä on kaunis joulutunnelma ja mikä kuusi! Tunnelmallista loppuvuotta ♥

  VastaaPoista
 6. Ihana joulutunnelma ja kaunis kuusi, siihen satsaan aina itsekin ja tietysti muuhunkin jouluhösseliin, tänä aattona kävi vähän vähemmän porukkaa kuin viime jouluna jolloin pyrähti yli 20 ihmistä pitkin päivää...

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall