Meidän olohuoneen lamppu oli oikeastaan heräteostos. Olin kyllä jonkin aikaa jo harkinnut uuden lampun hankintaa, mutta en ollut mitenkään päättänyt, että minkälainen sen tulisi olla. Tämä lamppu osui silmääni Kodin Ykkösessä. Siinä oli heti jotain, josta pidin, mutten ollut siitä kuitenkaan heti ihan varma. Lamppu päätyi meidän olohuoneen kattoon ja päivä- tai jopa viikkokaupalla mietiskelin, että sopiikohan se tuohon ollenkaan. Sopiiko se meidän olohuoneen tyyliin? Olisiko pitänyt sittenkin ostaa se musta? Pohdin ja pohdin, mutta lamppu pysyi katossa.


Nyt kun yhteiseloa on lampun kanssa kertynyt jo kuukausikaupalla, voin sanoa, että luottamussuhde on syntynyt. Tykkään siitä koko ajan enemmän ja enemmän. Ehkä helpot jutut ovatkin niitä, joihin nopeasti kyllästyy, mutta sellaiset asiat, joita pitää vähän pidempään makustella, ovatkin sellaisia, joihin ihastuukin sitten vähän enemmän tositarkoituksella. 

Oikein mukavaa viikkoa!

Kati

I loved this lamp at first sight but when it was hanged in the livingroom ceiling, I became unsure of it. After looking at it for quite a few months now, I can easily say that I have fallen in love with it and have no regrets about it anymore. 

Love, Kati