Taas se on täällä. Sisustusbloggaajan painajaiskuukaudet. Valoa riittää kuvaamiseen vain viikonloppuisin ja silloinkin vain, jos sää ei ole syksyisen harmaa. Nämä kuvat otin viime sunnuntaiaamupäivällä. Sää oli sellainen lonkeropullomainen eli täysin harmaa ja sisällä oli päivälläkin niin pimeää, että pidin valoja päällä ja polttelin kynttilöitä. Onhan tuo kynttilöiden antama tunnelma aivan ihanaa, mutta mitenkäs tämä kuvaaminen?Kalustoa päivittämällä ehkä kuvaaminen onnistuisi paremmin ja erityisesti kamerajalustan hankinta on nyt omalla listallani noussut korkeammalle kuin aiemmin. Kunhan tuo pimeys oikein kunnolla laskeutuu, pitää keksiä kaikki keinot, ettei blogi jää täysin kuvattomaksi. Kaikki vinkit tähän ovat kullan arvoisia, joten jos jollain niitä on, niin kertokaahan ihmeessä!

Osallistun tällä postauksella Pieni Lintu -blogin Makrotex-kuvahaasteeseen, jossa on tällä viikolla aiheena marraskuu. Alla olevaa linkkiä klikkaamalla pääset katsomaan muiden haasteeseen osallistuneiden kuvia.

Valoa viikkoon!

I took these pictures last Sunday and I can definitely see the darkness making it more and more difficult to take good pictures. If you have any tricks for this, please share!

Love, Kati


Pieni Lintu - MakroTex challenge