torstai 26. marraskuuta 2015

Ruokainspis


Täällä ollaan taas tiukennettu syömisiä kun ihan meinasi lähteä herkkujen syöminen käsistä. Olen koko syksyn yrittänyt ylläpitää kesällä saavutettua alempaa painoa, mutta pimeä syksy meinaa väkisin ajaa takaisin huonoihin syömätottumuksiin. Niinpä otin taas itseäni niskasta kiinni ja päätin pitää herkut minimissään jouluun saakka ja pitäytyä vähähiilihydraattisessa dieetissä. Huomaan, että tuo vähähiilihydraattinen ruokavalio on minulle se paras tapa pysyä erossa herkuista. Kun hiilareiden määrä on vähäinen, on sokerin himokin vähäisenpi.


Toki joulunalusaika on dieettaajalle hyvinkin haastavaa, kun edessä on jos jonkinlaisia glogikinkereitä. Olen kuitenkin painonhallinnassakin oppinut sen tärkeän läksyn, että ei se ajoittainen herkuttelu, vaan se jokapäiväinen syöminen. Minulla kun pakkaa herkuttelujen kanssa menemään vähän överiksi ja sitten niitä popsitaan ihan päivittäin, kun oikein pahaksi pääsee. Niinpä tyydyn nyt vain ihailemaan näitä kauniita ruokakuvia ja keräämään ideoita joulun herkutteluhetkiin, joita todella aion sitten juhlan saapuessa itselleni sallia.


Kyllä diettaaja voi näistä kauniista ruokakuvistakin inspiroitua ja jouluna sitten päästään toteuttamaan! Toivottavasti myös te lukijat inspiroiduitte näistä.

Vielä muuten ehdit tehdä adventtikynttiläasetelman. Katso minun 10 adventtikynttiläideaa täältä.

Ihanaa syksyn jatkoa ja joulun odotusta sinulle!

Some beautiful food inspiration!

Love, Kati

Pictures borrowed from:

http://www.buzzfeed.com/christinebyrne/delicious-things-to-cook-in-november-2014#.oe9QrXKGx
http://thepioneerwoman.com/cooking/mulled-apple-cider/
http://www.remodelista.com/posts/current-obsessions-october-11-2014-october-sky-halloween-autumn
http://www.kitchentreaty.com/slow-cooker-gingerbread-pumpkin-lattes/
https://www.flickr.com/photos/honeyandjam/7906884216/in/photostream


14 kommenttia

 1. Oi ei mitä kuvia! Ihania inspiraatioita. Katsoin tuota ensimmäistäkin kuvaa vaikka kuinka kauan ja mietin miten nuo tähdet on mukeihin tehty - en kylläkään hoksannut. Mutta hei, näillä oli kyllä toisenlainenkin vaikutus; kammo juustohimo iski...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se taisi iskeä. Tästä nyt inspikset jouluun :)

   Poista
 2. Aivan ihanat kuvat!<3 Täälläkin on viime aikoina pläräilty Pinterestiä kuumeisesti, mm. joulukortti-ideoita olen etsinyt...Yllättäin myös löytänyt.;D
  Mullakin on lähtenyt seitsemisen kiloa kesästä, ja lisää tahtoisin tietenkin pudottaa, sillä ylimääräistä on vielä rutkasti. Tämä pimeän aika saa aikaan ihan liikaa mielitekoja...:/ Tsemppiä meille!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa Taina! Ihanaa kun voidaan tsempata toisiamme. Olen vähän sitä sorttia, että pitäisi saada niin totaalisesti keskittyä syömisiin ja liikkumisiin että saisin kilot tippumaan. Arjen kiireessä se tuntuu jotenkin ylivoimaiselta kun on niin rättipoikkiväsynyt koko ajan. Pienin askelin täytyy yrittää.

   Poista
 3. Ihanat kuvat todellakin! <3 Tuo vähähiilarinen ruokavalio on hyvä minunkin vatsalleni, mutta heikko kun olen herkkujen suhteen niin aina sorrun. Täälläkin olisi niskasta ottamisen paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt ehtii just ennen joulua vielä kurittamaan itseään :)

   Poista
 4. Onpa herkulliset kuvat tässä postauksessa.
  Mukavaa torstai-iltaa.

  VastaaPoista
 5. En kestä - ihania herkkuja;)
  Täällä on edessä ruokailussa suurremontti, mutta aloitan sen vasta joulun jälkeen - nimittäin on pakko kokeilla gluteenitonta ruokavaliota - ja samalla sokeritonta. Ja helpompi näistä tulee olemaan tuo sokeriton - ruisleivän suurkuluttaja itkee jo nyt edessä olevaa koettelemusta.
  Sitä ennen kuitenkin herkutellaan - enkä vanno, että maltillisesti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista kuulla että onko sinulle siitä uudesta ruokavaliosta apua. Tseppiä sinulle Lady!

   Poista
 6. En ala! Niin herkullisia kuvia. Tekee mieli vaan syödä, syödä ja syödä. Iltaisin odotan, että lapset nukahtaa jotta pääsen herkuttelemaan. Kamalaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei täällä on yksi, joka syyllistyy tuohon usein. Olen pitänyt myös siinä nyt tiukkaa linjaa ja olo on kevyempi. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall