Täällä ollaan taas tiukennettu syömisiä kun ihan meinasi lähteä herkkujen syöminen käsistä. Olen koko syksyn yrittänyt ylläpitää kesällä saavutettua alempaa painoa, mutta pimeä syksy meinaa väkisin ajaa takaisin huonoihin syömätottumuksiin. Niinpä otin taas itseäni niskasta kiinni ja päätin pitää herkut minimissään jouluun saakka ja pitäytyä vähähiilihydraattisessa dieetissä. Huomaan, että tuo vähähiilihydraattinen ruokavalio on minulle se paras tapa pysyä erossa herkuista. Kun hiilareiden määrä on vähäinen, on sokerin himokin vähäisenpi.


Toki joulunalusaika on dieettaajalle hyvinkin haastavaa, kun edessä on jos jonkinlaisia glogikinkereitä. Olen kuitenkin painonhallinnassakin oppinut sen tärkeän läksyn, että ei se ajoittainen herkuttelu, vaan se jokapäiväinen syöminen. Minulla kun pakkaa herkuttelujen kanssa menemään vähän överiksi ja sitten niitä popsitaan ihan päivittäin, kun oikein pahaksi pääsee. Niinpä tyydyn nyt vain ihailemaan näitä kauniita ruokakuvia ja keräämään ideoita joulun herkutteluhetkiin, joita todella aion sitten juhlan saapuessa itselleni sallia.


Kyllä diettaaja voi näistä kauniista ruokakuvistakin inspiroitua ja jouluna sitten päästään toteuttamaan! Toivottavasti myös te lukijat inspiroiduitte näistä.

Vielä muuten ehdit tehdä adventtikynttiläasetelman. Katso minun 10 adventtikynttiläideaa täältä.

Ihanaa syksyn jatkoa ja joulun odotusta sinulle!

Some beautiful food inspiration!

Love, Kati

Pictures borrowed from:

http://www.buzzfeed.com/christinebyrne/delicious-things-to-cook-in-november-2014#.oe9QrXKGx
http://thepioneerwoman.com/cooking/mulled-apple-cider/
http://www.remodelista.com/posts/current-obsessions-october-11-2014-october-sky-halloween-autumn
http://www.kitchentreaty.com/slow-cooker-gingerbread-pumpkin-lattes/
https://www.flickr.com/photos/honeyandjam/7906884216/in/photostream