sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Nyt sytytämme


Ensimmäinen adventti on täällä. Tänä vuonna en ehtinyt panostaa kovinkaan paljon adventtikynttilöihin, joten vähän niin kuin viimevuotisella idealla mennään. Vanhoissa juomapuolloissa on suolaa ja niissä on pystyssä valkoiset kynttilät. Ensimmäinen on niistä tänään sytytetty. Tänään on muutenkin koti saanut joulun tuntua kun laitoin jouluvalot ikkunoihin ja sytytin kynttilöitä pöydille. Ihanan lämmin tunnelma. Tästä se koti hiljalleen koristuu jouluun. Toivottavasti mieleen alkaa myös tulla pian jouluisia tunnelmia.


Oikein ihanaa ensimmäistä adventtia sinulle!

Happy first advent!

Love, Kati14 kommenttia

 1. Oijoi, joko nyt on ensimmäinen adventti! Ihan on mennyt
  ohi minulta! Hyvä kun muistutit, täytyykin sytyttää ensimmäinen
  kynttilä adventtikynttelikössä.
  Nuo sinun kynttilänjalat näyttävät ihastuttavilta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija, kyllä se vähän minullekin yllättäen tuli tämä adventti. Mukavaa iltaa! :)

   Poista
 2. Hurmaava adventtikynttelikkö. Ihanaa ensimmäisen adventin iltaa! ♥

  VastaaPoista
 3. Kiva adventtikynttelikkö! Ensimmäiset piparit on leivottu ja jouluvalotkin saatiin ripustettu myrskytuulessa parvekkeelle. Nyt sitten toivotaan, että tuuli ei revi niitä sieltä alas....
  Mukavaa ensimmäistä adventtia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo sade vähän näitä joulutunnelmia verottaa, mutta toivotaan että jouluksi sitten maa saa valkean peitteen. :)

   Poista
 4. Kauniit kynttilät! Minäkin asensin ulos terassille parvekelaatikoihin havujen päälle jouluvalot samalla, kun taivaalta tuli kaatamalla vettä! Ihanaa ensimmäistä adventtisunnuntai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
 5. Kivalta kynttilät näyttävät tuossa pölkyn päällä!
  Ihanaa adventti-iltaa ♡

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo sypressi <3
  Mukavaa ensimmäistä adventtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se taitaa olla jonkinlainen kataja ja se alkaa olemaan jo aika kuiva kun olen sitä laiskasti kastellut. Samoin sinulle Outi! <3

   Poista
 7. Loistava idea laittaa adventtikynttilät pulloihin! Mun täytyy varmasti vähän lainata sun oivallusta ;) Viikonloppuna ollaan just pesty yli 20 pientä lasipulloa ja rapsuteltu niistä etiketit pois. Osa pääsee uusiokäyttöön jalkasuolapurkkeina, mutta eiköhän niistä 4 liikene kynttilöillekin :)
  Tunnelmallista joulun odotusta sinne!

  VastaaPoista
 8. Kiva adventtikynttelikkö ja ihanasti sypressi tuossa korissa ♥ Meillä tuo jouluttelu on alkanut jo monta viikkoa sitten, niin paras ja tunnelmallisin aika että täytyy keritä monta viikkoa fiilistelemään :) Tämä odotushan se melkein parasta on, sitten kolmessa päivässä kaikki on ohi! Kivaa uutta viikkoa sulle ♥

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall