keskiviikko 4. marraskuuta 2015

My first Hobstar


Monissa blogeissa on jo aikaa sitten näkynyt näitä ihania Hobstar-laseja. Minä myöhäisherännyt hankin omani syysloman Ruotsin reissulla. Olin taas todella pitkään ihaillut muiden kattauksissa näkyviä ihania Hobstareja, mutta en ollut niitä hankkinut, vaikka olin tainnut joissain sisustuskaupoissa niihin törmätä. Lasit ovat ihanan monikäyttöiset. Niistä voi juoda niin kulmiä kuin kuumiakin juomia ja ne toimivat myös kauniina kynttiläpurkkeina. Meillä on nyt kuusi Hobstaria ja koko perhe on tykästynyt niihin kovasti. Lasit ovat kovassa käytössä eikä vähiten ison kokonsa vuoksi. Vaikka ne ovat aika juhlavat, olen antanut lasten käyttää niitä ihan arkikäytössä, sillä ne ovat niin paksua tekoa, etten usko niiden kovin helposti hajoavan.
Mitä tykkäätte näistä laseista? Oikein mukavaa viikon jatkoa!

I got these lovely glasses from Stockholm. They are great for hot and cold drinks and work well with tealights too!

Love, Kati

10 kommenttia

 1. Kauniit ovat <3. Olen noita haaveillut meillekin, mutta jostain täytyisi ensin luopua, että saisi tilaa noille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä minunkin pitänyt luopua, jos totta puhutaan...

   Poista
 2. On se kaunis ja niin monikäyttöinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja ihan arkikäytössä menee kun on vahvaa tekoa!

   Poista
 3. Ihanat lasit ja minulle kyllä aivan uusi tuttavuus! Kauniisti heijastuu tuon kynttilän valo lasista ja ah miten herkullinen juoma!

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi täällä! Ja tämä myöhäisherännyt nyt ensi kertaa kuulee nimen Hobstar! Mutta olen nähnyt noita laseja. Seuraavalla kerralla katsonkin tarkemmin. Ovatpa kauniita. Ja monikäyttöisiä!
  Tänne jään, kiitos!
  Tuula / Tuula's life

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall