Tällä viikolla olen ehtinyt piipahtamaan ihanassa Barcelonassa nauttimassa palan etelän elämäntyyliä. Kyseessä oli työmatka, joten todella vähän ehdin kaupunkia katsomaan, mutta kyllä palmujen näkeminen aina on sellaista eksotiikkaa, että pohjoisen tytön sydän lyö tavallista kovemmin. On se ihana paikka!  Otin muutaman kuvan kännykkäkameralla, mutta ne eivät varmaan kummoisia ole. Jos jokunen näyttää vähääkään blogikelpoiselta, laitan niitä myös tänne teidän nähtäväksenne.

Lähdin selailemaan viimesyksyisiä postauksia nähdäkseni minkälaisia muutoksia kodissamme on vuoden aikana tapahtunut. Se on yksi tämän blogin tarkoitus, toimia vähän niin kuin päiväkirjana. Ja kyllähän kodin muutokset mukailevat elämän muutoksia muutenkin. Muutokset kodissamme ovatkin yllättävän pieniä ja ehkä elämässänikään ei vuoden aikana niin kovin paljon ole tapahtunut.

Ja sitten aloin tietenkin itsekseni kuitenkin päivittelemään ajan nopeaa kulkua. Näistä blogikuvista sen näkee. Itsestä tuntuu, että vasta postailin näitä kuvia, vaikka ne ovatkin jo vuoden vanhoja. Tämä sen todistaa; vuosi on lyhyt aika ihmiselämässä.


Muistatteko viime syksynä, kun blogeissa kiersi hauska värihaaste. Viisi väriä ja viisi postausta. Tuo ylläoleva kuva on minun postauksestani, jossa värinä oli keltainen ja alla oleva kuva edusti ruskeaa väriä. Tuo oli hirveän kiva haaste, pitäisi ehkä toteuttaa se joskus uudestaan.  


Sitten vaihdoin meidän olohuoneeseen ruskeat verhot, mutta ne pimensivät olohuonetta liikaa ja muutenkin jotenkin tuntui, että ne söivät kaiken raikkauden pois, joten vaihdoin ne aika nopeasti takaisin valkoisiksi. Minun on muutenkin todella vaikeaa valita verhoja yhtään mihinkään huoneeseen. Tuntuu aina, että niissä on väärä sävy tai kuvio, johon kyllästyn, tai muuten vaan ne eivät sovi tyyliin. Miksiköhän juuri verhojen valitseminen on niin vaikeaa? Olen pitäytynyt turvallisissa ja ehkä vähän tylsissä valkoisisssa nyt pitkän aikaa, koska en osaa keksiä mikä muu näyttäisi hyvältä.


Viime syksynä rohkenin kuvata meidän makuuhuoneen tänne blogiin. Jotenkin pitkään pidin sitä niin henkilökohtaisena tilana, etten sitä halunnut tänne kuvata, mutta onneksi rohkaistuin ja tein sen! Makuuhuone on säilynyt kutakuinkin ennallaan ja seuraavaksi olisi tarkoitus hankkia uudet lamput. Noita vanhoja päivittelin jo viime syksynä, enkä ole asian eteen tehnyt vuodessa yhtään mitään! Nyt alan kyllä tosissani etsiskelemään uusia!


 

Viime syksynä minulla oli sisäkukkana calluna ja monesti olen viime aikoina miettinyt, että sellainen olisi aika kaunis. Se kesti yllättävän kauan, vaikka kyllähän se lopulta kuivui pystyyn. Meillä oli viime syksynä olohuoneessa sininen kausi kun hankin Pentikistä uudet sinisävyiset tyynynpäälliset. Nuo päälliset ovat kauniit ja aion taas jossain vaiheessa vaihtaa olohuoneen sinisävyiseksi. Ehkä meillä on tänä vuonna sininen joulu, saapi nähdä!


Tähän loppuun vielä omasta mielestäni yksi blogihistoriani onnistuneimmista ruokakuvista, kun kuvasin nämä lasten tekemät kaurakeksit blogiin.

Kiitos kaikille kivoista kommenteista edellisiin postauksiin. Vastaaminen laahaa jäljessä, mutta lupaan vielä tämän viikonlopun aikana vastata kaikkiin. Pahoittelut viivästyksestä.

Ihanaa lauantai-iltaa sinulle!

These pictures are from last autumn. I cannot believe how time flies as it feels like I loaded these here just recently! It's fun to go back on memory lane from time to time.

Love, Kati