Terkut teille täältä sohvan pohjalta! Tänään minä vietän laiskaa päivää. Koko viikonlopun olen ollut töissä messuilla seisomassa. Tänään minulla on vapaapäivä ja olemme Bean kanssa kahdestaan vietetty ansaittua laiskaa päivää. Muutama viime viikko on mennyt niin vaudikkaissa merkeissä, että tällainen laiska kotipäivä tuli nyt todellakin tarpeeseen. Olen lukenut lehtiä, kuunnellut Geroge Michaelia ja nauttinut hiljaisesta talosta. Tuntuu hyvältä ajatella, että olen kotona kun lapset tulevat koulusta. Harvinaista. Nyt ajattelin leipoa jotain ihanaa tämän erityisen laiskan päivän kunniaksi. Ihan laiskaksi en kyllä pääse heittäytymään, sillä vielä on suunnitelmissa ihana pitkä metsälenkki Bean kanssa ja illaksi menen kouluun oppimaan markkinoinnin ja viestinnän saloja.

Tähän loppuun laitan teillekin kuunneltavaksi yhden ihanan kappaleen, jonka sanat sopivat viime päivien tunnelmiin melkeimpä pelottavan hyvin.

 

Toivottelen samalla sinulle oikein hyvää viikkoa!

I'm spending a lazy day with Bea. We're listening to George Michael. This song's lyrics describe the current mood amazingly well.

"It's hard to love when there's so much to hate."

Love, Kati