lauantai 28. marraskuuta 2015

Iittala Lantern


Minulla on uusi ihanuus kotona. Se on Iittalan Lantern -kynttilälyhty. Pitkään siitä olen haaveillut. Nyt sellainen on meidän olohuoneen pöydällä. Veistoksellisena ja herkkänä. Sitä oli kyllä hirveän vaikea kuvata, koska se on niin keveä ja läpinäkyvä. Sen kaveriksi pääsivät Iittalan Kastehelmi -kynttiläkipot, jotka ovat tämän syksyn sisustussuosikkini.


Ainoa asia, joka jäi kaihertamaan tämän hankinna myötä oli että olisiko sittenkin pitänyt hankkia kaksi. Minulla on ehkä pienimuotoinen fetissi pareihin. Kun jotain on kaksin kappalen, koen sellaista tasapainon tunnetta. Kuitenkin epäsymmetrisyys on paljon mielenkiintoisempaa kuin täydellinen tasapaino. Nyt meillä on siis epätasapainoisesti yksi Lantern ja se saa luvan riittää ainakin hetkeksi.

Ihanaa pikkujouluviikonloppua!

I got a new Iittala Lantern candle holder. It's so beautiful I kind of wondered whether I should have got two instead of one.

Love, Kati

12 kommenttia

 1. Onpa kaunista <3

  Mullakin on joku ihme tarve laittaa aina pareja. Pikkuhiljaa yritän opetella tuosta tavasta eroon.

  Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opetellaan yhdessä. Epäsymmetrisyys on mielenkiintoista. :)

   Poista
 2. Tuo on tosi kaunis ja vallan sopiva kaveri Kastehelmien viereen ihan yksinäänkin. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on yksi kauneimmista kynttilänjaloista jonka tiedän - ja vaikka itse yritän päästä tavarasta eroon, on tuo sellainen, että huolisin oitis <3
  Hyvää 1. adventtiviikonloppua, Kati!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvät valinnat eivät katoa, eikä niistä halua niin vain päästäkään eroon. :)

   Poista
 4. Ihana on. Muuten juuri huippufloristi opetti, että pitää olla sarja. Kaksi siis vähintään ja kokoero tuo hyvää kontrastia. Tämä siis sopii niin kukka-asetelmiin kuin lyhtyihin. Joten selkeästi osaat hommat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota kokoeroa mietin minäkin. Jos olisi olemassa matalampi Lantern, olisin varmasti hankkinut sen. Kiva kuulla etten kuitenkaan ihan metsässä ole sisusteluineni. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall