sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Ihan pihalla 

Tämä syksy on ollut erittäin kiireinen. Se tuntuu jopa kliseeltä sanoa, mutta kyllä nyt ollaan oltu sellaista tahtia menossa ja tulossa, etten muista aiemmin ihan tällaista tahtia menneeni. Blogihommat ovat jääneet vähän huonolle tolalle. Toivottavasti kestätte. Tämä on ihme kyllä minulle kuitenkin eräänlainen pakopaikka. Miellyttävää tekemistä ja ihania ajatuksia. Teidän kommentteja. Ne ovat parhaita.

Meille satoi yöllä ohut kerros ensilunta. Kyllä se vaan näyttää niin ihanalta. Ja valoisalta. Täällä Etelä-Suomessa syksyt ja talvet ovat raskaita. Sitä pimeyden määrää on melkein vaikea kuvitella ja aina kesäisin unohdan sen kamaluuden. Mutta joka vuosi se on yhtä kamalaa. Kun se oikea talvi saapuu, jos saapuu, tuntuu askel taas pikkuisen kevyemmältä. Marraskuu on laulunsa veroinen. 

Ehdin jossain syksyn kiireiden keskellä hakea etupihan ikivanhoihin ruukkuihin kauniit callunat. Ne pysyvät kauniina pitkään ja tuovat kivasti väriä harmaaseen arkeen. Nuo ruukut ovat melkein viisitoistavuotta vanhat. Ne ovat ihan epämuodikkaat. Tai ne alkavat olemaan jo niin vanhat, että tulevat varmasti pian taas muotiin. Terrakotta ja sininen ovatkin pikkuhiljaa tulossa kovin muotiin, joten toivoa on. Minä silti pidän niistä. Ne ovat jykevät ja toimivat. Ja kauniitkin, aika klassisella tavalla. Ja niin painavat, etten meinaa jaksaa niitä siirtää. 

Ihanaa sunnuntaita sinulle ystäväni!

Enjoying some autumn colours on our porch.

Love, Kati

8 kommenttia

 1. Nuo ruukut on hienot, mitä sitä turhaan vaihtamaan mitään toimivaa.
  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin. Ihan hyväthän ne on ��

  VastaaPoista
 3. Mun ois pitäny kanssa laittaa callunoita mutta nyt on purkit ihan lumen peitossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan se olla että lumi vielä sulaa ja talvellahan näitä ei sitten kuitenkaan näy. Kivaa viikkoa!

   Poista
 4. Tuo minunkin sisustusohjenuorani: kun odottaa tarpeeksi pitkään, kaikki vanha on taas kuuminta hottia ;).. Ihanaa viikkoa Kati <3!

  VastaaPoista
 5. Harmaus katosi rytinällä. Talven tulosta on ollut vaikea nauttia, kun sähköt oli pois. Toisaalta rauhoittavaa, mutta levottomuus hiipi mieleen. Onneksi vain 40 tuntia hiljaiseloa. Joulunaluailoja! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se katosi. Onneksi olette saaneet sähköt takaisin. Onhan se vähän jännittävää elellä pimeässä ja hankalaakin. Mukavaa joulun odotusta! :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall