Kuten olette toivottavasti huomanneet, Villa Valko liittyi alkusyksystä mukaan Nelkytplusblogeihin. Kuten kuvauksesta voitte arvata, kyseessä on portaali, josta löytyy yli 30 yli nelikymppisen pitämää blogia. Pääasiassa naisten blogeja, mutta on porukkaan uskaltautunut yksi mieskin. Minun motivaationi liittyä mukaan oli ensisijaisesti se, että halusin tavata muita bloggaajia ja saada tähän harrastukseen lisää ideoita ja intoa, verkostoitua ja tutustua samanhenkisiin ihmisiin. Ja voi miten ihanaan porukkaan olenkaan päässyt!


Tapasin näitä ihania blogisiskoja ensimmäistä kertaa pari viikkoa sitten järjestetyissä pikkujouluissa. Voi miten ihania nämä naiset ovat! Olen iloinen ja ylpeä siitä, että saan olla osa tätä mahtavaa yhteisöä, josta kuullaan vielä aivan varmasti! Me yli nelikymppiset olemme lisääntyvä voimavara blogimaailmassa ja uskon, että blogeja lukevia yli nelikymppisiä ovat myös lisääntyvässä määrin. Näin ollen on mahtavaa, että me löydymme nyt kätevästi osoitteesta: http://www.nelkytplusblogit.fi/

Pikkujoulut vietettiin kivassa Kokomo Tikibarissa. Ruoka oli hyvää ja seura mitä parhainta! Kuvat ovat ihanan Rouva Sanan ottamia. Järjestelyistä saamme kiittää Nelkytplusblogien äitiä ja moottoria eli Beach House Kitchenin Heli-Hannelea.


Jos olet järjestämässä pääkaupunkiseudulla pikkujouluja tai muuta illanviettoa, tsekkaa kiva Kokomo Tikibar & Room. Ruoka on hyvää ja tunnelma mitä mainioin. 

Some pictures of a Christmas party with other bloggers.

Love, Kati