lauantai 21. marraskuuta 2015

Barcelona


Kävin muutama viikko sitten Barcelonassa työmatkalla. Se on aivan ihana paikka! Ilma ei ollut kummoinen, mutta silti lämpöä oli noin 20 astetta. Ehdimme tehdä pienen kävelylenkin keskustassa ja kyllä tuli himo päästä tuonne uudestaan! Nämä kuvat napsin kännykällä kun järkkäri oli jäänyt kotiin. Eivät siis ole laadullisesti mitenkään huippuja, mutta tällaiseen harmaaseen päivään ne tuovat ripauksen lämpöä. Muualla Suomessa on näköjään jo ensilumi satanut, mutta meillä tämä pimeys sen kuin jatkuu.

Lämmintä lauantaita!

I visited Barcelona a few weeks ago and here are some pictures of that beautiful city.

Love, Kati
14 kommenttia

 1. Voi kun olisi ihanaa pakata laukut ja lentää jonnekkin täältä harmaudesta! Ihanat kuvat! Täälläkin ihan harmaata ja märkää. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tuonne täytyy kyllä päästä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on koko perheellä Barcelona-kuume. <3

   Poista
 3. Barcelona on ihana paikka! Ehdottomasti haluaisin sinne uudestaan, ilman lapsia, jotka eivät ihan yhtä paljon osanneet arvostaa tuota matkaa.:) Minusta parasta oli taide, jota oli joka puolella ja mielikuvituksellinen ja upea arkkitehtuuri. Aikamoisen määrän otin kuvia myös ihanista ovisyvennöksistä, ikkunoista ja parvekkeista.:)
  Toivotaan pian lunta teillekin! Ei sitä meilläkään ole kuin hitunen, mutta sekin valaisee kummasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä taidetta ja arkkitehtuuria haluaisin minä vielä uudestaan katsomman. Ja rantaa. Lapset haluaisivat sinne rannan ja fudiksen takia. :) Tänä aamuna lunta oli tullut pikkuisen. Ei menetetä toivoa talven suhteen.

   Poista
 4. Barcelona on yksi suosikki kaupunki :) Gaudin arkkitehtuuri on käsittämättömän kaunista, ihania liikkeitä, hyvää ruokaa, ystävällisiä ihmisiä ja meri. Kaupunki, joka jokaisella vierailukerralla näyttää itsestään jonkun uuden puolen. Suosittelen lämmöllä toista reissua - hyvä kaupunkilomakohde, jonka voi helposti yhdistää myös rantaelämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, kaupunkiloma ja rantaloma samalla. Mikä sen parempaa!

   Poista
 5. Barcelona siintää miehen ja minun haaveissa. Sinne haluaisimme mennä ihan kahdestaan viettämään pitkää viikonloppua.
  Ihanaa lauantai-iltaa Kati <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aivan ihana! Nyt vaan säästämään ja kyttäämään halpoja lentoja! :)

   Poista
 6. Barcelona näyttää houkuttelevalta! Upeita kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kuvat ovat vähän niin ja näin kun napsin vain kännykällä mutta on se kyllä ihana paikka ja palmut näyttivät niin eksoottisilta....

   Poista
 7. Oispa ihana päästä hetkeks täältä pimeyden keskeltä pois!

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall