sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Yllätys itselle ja snäppäilyä


Ei ole ehkä parempaa tapaa tehdä itselleen yllätys, kuin istuttaa syksyllä kukkasipulit maahan. Keväällä se on taatusti yllätys, kun maasta puskee ylös kauniit tulppaanit. Minä kävin eilen siskoni kanssa sisustusostoksilla ja mukaan tarttui pussillinen kukkasipuleita ja muutama kanerva. Sain siis kerta heitolla syysistutukset kuntoon ja samalla piilotin maan alle pienen yllätyksen itseäni varten. Nyt pidetään peukkuja, että yllätys toteutuu.

 

Lisäksi halusin kertoa teille, että Villa Valko löytyy muodikkaasti nyt myös Snapchatistä. Vielä on tuon snäppäilyn kanssa harjoittelemista, mutta siellä on mm. videoita ja vähän sellaisia rosoisempia kuvia Villa Valkon arjesta. Tänään mm. latasin sinne pari videota ja muuta kivaa. Snapchatista löytyy monia muitakin sisustusbloggaajia, joten seurattaavaa on jo nyt paljonkin. Tulkaahan snäppäilemään!


Snapchatistä Villa Valko löytyy nimellä villavalko. Hyvin omaperäistä. :) Jos olette itse Snapchatissa, jättäkäähän snäppinimi alle niin käyn seurailemassa.

Kivaa sunnuntaita kaikille!

I made a surprise for myself today by planting some tulip bulbs. Let's see whether they'll surprise me in the spring. You can now find Villa Valko in Snapchat by the name villavalko. Come and snap with me!

Love, Kati

Edit: Snäppinimi editoitu :)

13 kommenttia

 1. Kotipihan kukat ovat aina ihania mutta keväällä pintaan puskevat sipulikukat ovat ekstraihania! Huippuyllätys siis itsellesi :)

  VastaaPoista
 2. Jee, tulin seuraamaan sua snappiin! Muuten sut siis löytää nimellä villavalko ( kaikki yhteen ) ei Villa Valko Blogilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kääk, kiitos kun kerroit. Aika outoa tuo. Kivaa kun tulit seurailemaan! Seuraan takas! ;)

   Poista
  2. En ehkä osaa käyttää snäppiä, mutta millä löydän sut :)

   Poista
 3. Mä etsin ja etsin, ja onneksi vähän tajusin lyhentää nimeä... Terveisin jutta_ulriika :)

  VastaaPoista
 4. Mä en osaa tota snäppäilyä :D
  Ihana yllätys keväällä tulossa puutarhaan. Itse laittelin kanssa sipuleita maahan, saas nähdä mitä niistä tulee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans ollu vähän pihalla snäppäilystä. Nyt alan vähän tajuumaan, mut sinne on ihan mahdotonta tehdä joka päivä sisältöä, joten jatkan harjoitusmielellä :)

   Poista
 5. Minäkään en osaa snäppäilyä. Täytynee taas kysyä muksuilta neuvoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hyvä idea. Mäkin jouduin kysymään :)

   Poista
 6. Oi, sä olet niin ajassa mukana!:) Mä taidan taiteilla toistaiseksi näillä vanhoilla kanavilla, lähinnä ajanpuute vaivaa.;D
  Mä en ole istuttanut ainakaan vielä yhtään sipulia, sillä meillä ne tuntuvat joka kerta menevän parempiin suihin.:( Viime vuonna istutin sipuleita, joiden ei edes pitänyt kelvata eläimille, mutta kelpasivatpa kuitenkin...Olis niin ihana laiittaa vaikka minkälaiset kukkameret kevääksi!

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall