Ei ole ehkä parempaa tapaa tehdä itselleen yllätys, kuin istuttaa syksyllä kukkasipulit maahan. Keväällä se on taatusti yllätys, kun maasta puskee ylös kauniit tulppaanit. Minä kävin eilen siskoni kanssa sisustusostoksilla ja mukaan tarttui pussillinen kukkasipuleita ja muutama kanerva. Sain siis kerta heitolla syysistutukset kuntoon ja samalla piilotin maan alle pienen yllätyksen itseäni varten. Nyt pidetään peukkuja, että yllätys toteutuu.

 

Lisäksi halusin kertoa teille, että Villa Valko löytyy muodikkaasti nyt myös Snapchatistä. Vielä on tuon snäppäilyn kanssa harjoittelemista, mutta siellä on mm. videoita ja vähän sellaisia rosoisempia kuvia Villa Valkon arjesta. Tänään mm. latasin sinne pari videota ja muuta kivaa. Snapchatista löytyy monia muitakin sisustusbloggaajia, joten seurattaavaa on jo nyt paljonkin. Tulkaahan snäppäilemään!


Snapchatistä Villa Valko löytyy nimellä villavalko. Hyvin omaperäistä. :) Jos olette itse Snapchatissa, jättäkäähän snäppinimi alle niin käyn seurailemassa.

Kivaa sunnuntaita kaikille!

I made a surprise for myself today by planting some tulip bulbs. Let's see whether they'll surprise me in the spring. You can now find Villa Valko in Snapchat by the name villavalko. Come and snap with me!

Love, Kati

Edit: Snäppinimi editoitu :)