torstai 1. lokakuuta 2015

Testi


Mansikkatilan mailla -blogin Taina oli löytänyt tällaisen hauskan testin, joka kertoo, minkälainen sisustus sopii sinulle.

Minulle testitulos kertoi seuraavaa:

"Viihdyt pehmeiden kankaiden ja luonnonmateriaalien keskellä. Rakastat pitsiä, valkoisia lakanoita ja kauniita yksityiskohtia sisustuksessasi. Pidät kirpputoreista ja teet sieltä usein löytöjä. Olet todennäköisesti melkoinen esteetikko, joka uppoutuu runotytön tavoin kirjojen pariin vapaahetkinään.

Luota vaaleisiin sävyihin ja panosta pehmeään sänkyyn."

Nooh, kyllähän se osittain osui ihan oikeaan. Pidän vaaleista sävyistä, mutta en kyllä pitsistä ihan hirveästi. Yksityiskohdista pidän, mutten ole mielestäni kovin hyvä niitä rakentamaan, olen ehkä vähän liian suurpiirteinen. Pidän kyllä kirpputoreista, mutten IKINÄ löydä yhtään mitään merkittävää, joten tuo on osittain ihan puppua. Esteetikko kyllä olen, mutta kirjojen lukeminen jää vähäiseksi. Luen tosin paljon aikakauslehtiä, blogeja sekä erilaisia uutisiin liittyviä juttuja lehdistä ja netistä, sillä tunnustaudu uutisfriikiksi.

Vaaleat sävyt ja pehmeä sänky saavat kyllä täällä peukut ylös, sillä niihin haluaisinkin ehkä panostaa.

Käykäähän tekemässä tuo hauska testi ja kertokaa mitä teille tuli tulokseksi ja samalla vielä että osuiko testi oikeaan vai ei. Testi siis löytyy täältä.

A test in the internet was telling me that I like light colours and a soft bed in my interior. That's right but it also claimed that I like lace and that I like flea markets and that I often find something nice there. Unfortunately that's not true. Yes, I like flea markets but I NEVER find anything great!

Love, Kati 

Villa Valko

9 kommenttia

 1. Voi kuinka hauska testi!
  Pitääkin käydä testaamassa! =D
  Ihanat liljat!

  VastaaPoista
 2. Unohda tiukka design ja trendipelleily. Kaipaat ympärillesi räsymattoja, kaalikääryleitä ja kaappikellon tikitystä. Haluat, että kotisi on turvallinen saareke, jossa voit rankan päivän jälkeen rentoutua. Arvostat perinteitä ja perhe on sinulle tärkeä asia.

  Luota tilkkutäkkeihin, räsymattoihin ja lempeisiin kynttilöihin. Materiaalivalintasi on ehdottomasti puu.

  Herran jestas, täähän on ihan kuin minä :). Aikamoista.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, ehkä en pysty ihan vielä jouljuttuihin, mutta mielelläni toteutan tämän vähän ennen sitä oikeaa aikaa. :)

   Poista
 4. Kiitos linkkauksesta .<3 Musta tuntuu, että mulla ois voinu tulla tuo sunkin vastaus testistä ihan yhtä hyvin, sillä tykkään niin monenlaisesta.:) No, nää on leikkimielisiä juttuja, joita ei kannata kauhean vakavasti ottaa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä. Hauskoja nuo testit, ehkä kuitenkin tosiaan ei kannata liian vakavasti ottaa. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall