perjantai 2. lokakuuta 2015

Relaa viikonloppua!

 

Ihanaa kun on viikonloppu! Ja mikä sen parempi tapa aloittaa se kuin käväistä täällä blogin puolella päivittelemässä vähän kauneutta omaan ja ehkä vähän teidänkin elämään.

Aina perjantaisin töistä lähtiessäni oikein makustelen sillä ajatuksella, että nautin siististä kodista, kynttilän valosta, hyvästä ruuasta ja perheen seurasta. Kuitenkin usein totuus on ainakin näin perjantaina vielä se, ettei kotia ole siivottu, mies ja lapset ovat harrastusten parissa eikä kukaan ole tehnyt mitään erityistä ruokaa. Näin tänäkin perjantaina. Tästä on siis vielä matkaa tuohon kuvailemaani tunnelmaan, mutta onneksi on tämä blogi. Täällä voin fiilistellä tuon tunnelman itselleni jo vähän niin kuin etukäteen. Viimeistään lauantaina usein pääsen tuohon moodiin ja tunnelma alkaa hipoa kuvailemaani täydellistä rentoutta ja rauhaa.

Toivottavasti teidän perjantai-iltanne on täynnä rentoutta ja rauhaa ja että se jatkuu koko viikonlopun ajan.

Ihanaa viikonloppua!

Hope you'll have a great weekend!

Love, Kati

13 kommenttia

 1. Ihanasti kuvailit sen perjantaitunnelman, jonka täällä joutuu kyllä tänään(kin) aika vahvasti mielikuvittelemaan :). Mutta huomenna ei poikkeuksellisesti ole m i t ä ä n ennaltasovittua ohjelmaa, joten saatan ihan ilokseni siivoilla. Mukavaa vaihtelua sekin viimeaikojen rankan käden raivaukseen, joka sekin jatkuu.

  Tunnelmallista ja leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans siirtyi siivoukset lauantaille. :) kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Joo. samat odotukset ja ajatukset, enkä oo ehtinyt muuta kuin suhaamaan ees taas lapsia.;D Mutta nyt mä istun kuoharin kanssa ja katson Vain Elämää. Mies lähti juuri junioria hakemaan.:)

  Ihanat kuvat!<3 Rentouttavaa viikonloppua Kati!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Taina! Nautitaan viikonlopusta. :)

   Poista
 3. Perjantaina innostuin siivoamaan koko huushollin ja tänään leikkasin nurmikon ja leivoin pullaa. Kohta vien lapsiporukan elokuviin (syntymäpäiville) ja tulen hetkeksi kotiin. Isäntä on ollut koko päivän hirvimetsällä ja lähti vielä käymään lahtivajalla. En tiedä onko tämä vielä ollut niin rentouttavaa, mutta ehkä tänään saunan jälkeen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta. :) Olen tosin usein miettinyt, että näitä vuosia me vielä joskus haikeana muistelemme silloin, kun talon jo tyhjentynyt. :)

   Poista
 4. Kyllä täällä ainakin on monta kertaa liian ruusuiset kuvitelmat tulevista vapaa päivistä ja joskus siis melkein aina nykyään tulee ihan kriisi kun vapaat alkaa kun pelkää että ihan just ne on taas loppu.. Ruuhkavuodet :) Oikein ihanan rentoa ja tunnelmallista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy yrittää nauttia niistä pienistä reloista hetkistä ja vähästä vapaa-ajasta. Joskus tulevaisuudessa on mahdollista, että meillä onkin vähän liikaa vapaata. :)

   Poista
 5. Minun ihanat teinit tekivät eilen viikkosiivouksen ja itse sain aloittaa viikonlopun ihan relaten :) Relausvaihe jäi vähän päälle...tänään ne meinannut saada aikaiseksi mitään, mutta tänk gaad sain pari ikkunaa pestyä!
  Huomenna täytyy varmaan sitten taas relata... vai ?

  Kivaa viikonloppua Kati <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten muuten en ollutkaan sinun lukija vaikka ajat sitten mielestäni liittynyt ?!? Höh, nyt asia korjattu !

   Poista
  2. Ehkä klikkaus oli haihtunut bittitaivaaseen. :) Tervetuloa tänne Villa Valkoon nyt näin ihan virallisestikin. Voit olla ylpeä itsestäsi että sait ne ikkunat pestyä. Kyllä se on yksi niistä ärsyttävimmistä kotihommista!

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall