No nyt on ollut taas flunssapöpöjä liikkeellä! Koko loppuviikon olen kärsinyt ihan kamalasta tunnelipääolosta. Siis selleisesta, jossa pää on kuin tunnelissa. Sen lisäksi on väsyttänyt ihan hirveästi. No nyt jotenkin tuntuu, että tunnelinpäässä on valoa, tai minun päässäni, tai elämässä yleensäkin. Siis suomeksi: taidan olla paranemaan päin.

Puuteripinkki kesälookki sai väistyä olohuoneesta kun musta- ja tummanharmaavalkoiset tyynyt ovat vallaneet tilukset. Tyynyt ovat marimekkoa ja henkkamaukkaa, ihan sulassa sovussa. Vähän kaipailen ehkä syksyn myöten sitten taas niitä minun indigonsinisiä tyynyjäni. Nyt mennään kuitenkin tällä graafisella linjalla vähän aikaa.

Jos olisin tyylikäs, voisi joku kutsua minua tyylilyyliksi, mutta koska en ole, voitte kutsua minua tyynylyyliksi, siis sellaiseksi lyyliksi, joka rakastaa koristetyynyjä. Veikkaan, että meitä tyynylyylejä on muitakin, eli en taida olla yksin. :)

Mukavaa sunnuntaipäivää!

I changed the livingroom cushion covers to grpahic black, grey and white combo. The pink summer look had to go for now. Have a great Sunday!

Love, Kati

P.S: Vielä on pakko hehkuttaa yksi aivan ihana uutinen; ystäväni Mervin blogi Moderni Puutalo on valittu vuoden sisustusblogiksi! Eikä syyttä, sillä Mervillä ja hänen miehellään Petrillä on ihana koti ja niinikään ihana ja hauska blogi. Onnea Mervi ja Petri! :)