perjantai 30. lokakuuta 2015

Laukaten viikonloppuun


Hopotihoi! Se on viikonloppu ja lokakuukin on saatu päätökseensä. Aika laukkaa eteenpäin ja nyt on taas viikonloppu. Siitä innostuneena päätin toivottaa teille oikein mukavaa viikonloppua. Onko mahdollisesti joillakin hyviä Halloween-suunnitelmia? Meillä on suunnitelmissa yhdessäoloa perheen kanssa ja ajattelin kyllä myös leipoa. Mieleni tekee jotain makeaa ja ehkä suklaista.

Perjantaiterveisin, Kati

Have a great weekend!

Love, Kati

12 kommenttia

 1. Niin kauniit hepat!!
  Ihanaa kurpitsajuhlaa teille!

  VastaaPoista
 2. Kivaa viikonloppua! Töissä vietimme Halloweenia lasten kanssa joten kotona olla möllötellään kuten muinakin viikonloppuina!
  Ihanat nuo heppaset! <3

  VastaaPoista
 3. Hirnuvaa Halloweenia vaan sinnekin. Aivan ihanat hepat <3

  VastaaPoista
 4. Meillä kammoteltiin viime viikonloppuna ja sieltä jääneitä kummituskarkkeja ja muita silmämuna suklaita sitten tänään taidetaan vielä glögin kanssa iltasella popsia lasten kanssa :) Oikein mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 5. Mukavaa halloween viikonloppua! Minäkin innostuin leipomaan tänään.
  Valmistin maapähkinävoi brownie -leivoksia K-Ruokapirkka -lehden
  ohjeen mukaan. Herkut veivät kielen mennessään, suosittelen testaamaan.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa viikonloppua! Juuro reissusta kotiutuneina taidamme vain lötkötellä. En taida edes jaksaa leipoa. Taidan siis olla todella väsynyt :)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall