tiistai 13. lokakuuta 2015

Kuva seinälle?Joskus kuvaaminen on vaikeaa eikä kuvista tahdo tulla hyviä sitten millään. Toisinaan kuvat syntyvät kuin itsestään. Sen kuin viitsii vähän kameraa räpsyttää. Kun kuvauskohde on mielenkiintoinen ja värit sopivat yhteen ja kaikki on kohdillaan, ovat onnistumisen mahdollisuudet hyvät.

Kuvasin nämä puolukat meidän mökillä olevan puupenkin päällä ja mielestäni kuvista tuli aika kivat. Ihan tosissani mietin jonkun kuvan kehystämistäkin.  Iloksen voin näillä kuvilla taas pitkästä aikaa osallistua Pieni Lintu -blogin makrokuvahaasteeseen, jossa on tänään aiheena lokakuu.

Nyt toivon, että autatte minua ja äänestätte mielestänne parasta kuvaa, jonka mahdollisesti kehystän ja ripustan meidän kodin seinälle.

These pictures are my contribution to the Pieni Lintu blog's macro challenge where the subject this week is October. Which one do you like best?

Love, Kati

Pieni Lintu - MakroTex challenge

42 kommenttia

 1. No todellakin on onnistuneet kuvat! Mutta jatkokysymys olikin aika vaikea :). Ihastuin heti ekaan kuvaan, mutta kun kelaan näitä ees taas, niin toiseksi ylin miellyttää kanssa tosi paljon. Eli itse valkkaisin taulun sijoituspaikasta riippuen jomman kumman näistä. Jos vihreää sopii siihen, mihin taulu tulee, valitsisin ekan, mutta muuten tokan <3

  VastaaPoista
 2. Mun lemppari on ilman muuta tuo ensimmäinen :)

  VastaaPoista
 3. Pakkasen puraisema puolukka on parasta. Itse äänestäisin 1. ja viimeistä, lopullinen valinta on kiinni sinusta.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 4. Nyt tulikin sekä kaunis että terveellinen postaus.

  Valintani: Eka tai viimeinen.

  Ja nyt on ihan pakko lähteä hakemaan pakastimesta puolukoita sulamaan :)

  VastaaPoista
 5. Viimeinen, ehdottomasti. Kuvittelin jo kuvaan kehyksetkin.

  VastaaPoista
 6. Ihastuttavia kuvia, en osaisi valita, mutta miten puolukkakin voi olla niin kaunis ja puun pinta. .)

  VastaaPoista
 7. Kiva idea! Minun silmääni miellytti kaksi alinta eniten.

  VastaaPoista
 8. Ensimmäisellä minäkin lähtisin kisaan mukaan!

  VastaaPoista
 9. Minä tekisin sellaisen pitkän mallisen kollaasin ja laittasin kaikki vierekkäin. Nyt kun voi tilata kaiken mallisia julisteita. Niin ja seinälle vaakasuoraan. Kauniita kuvia todellakin!

  VastaaPoista
 10. Minä tekisin sellaisen pitkän mallisen kollaasin ja laittasin kaikki vierekkäin. Nyt kun voi tilata kaiken mallisia julisteita. Niin ja seinälle vaakasuoraan. Kauniita kuvia todellakin!

  VastaaPoista
 11. Ihanat kuvat ja erittäin vaikea valita! Pitkän pähkäilyn jälkeen valitsisin viimeisen kuvan.:)

  VastaaPoista
 12. Puolukka on lokakuun marja.
  Toinen kuva on kaunis, siinä puolukka pääsee päärooliin ja eloisa harmaa taustana korostaa puolukan hyvin esille. Minimalistinen kuva.

  VastaaPoista
 13. Kuvat joko sattuvat heti silmään kauniina tai sitten ei. Pakkokuvaaminen ei ole mieleistä. Mieheni esim sanoo että "Ota tuosta ja tuosta." Vastaan että "Ota itse!" Kannattaa tehdä omia kuvia; niistä saa kaunita lahjoja ystävillekin.

  VastaaPoista
 14. Hauskat puolukkakuvat: vertailukohteen puutteessa puolukat näyttävät jättiläisiltä. Tykkään eniten kahdesta ensimmäisestä kuvasta.

  VastaaPoista
 15. Kauniita, ehkä toiseksi viimeisin oli kivoin :)

  VastaaPoista
 16. Kauniita kaikki, ehkä alimmainen perspektiivin tähden, mutta taasen tuo puolukkaympyräkin kiehtoo kovasti. Vaikea valinta, huh.

  VastaaPoista
 17. Olipas hauskan piristäviä kuvia. Ihanan kirkkaat värit.

  VastaaPoista
 18. Kauniit kuvat. Ensimmäinen on suosikkini.

  VastaaPoista
 19. Onpa tosi kivoja kuvia. En ota kantaa mikä on hienoin, koska ne ovat kaikki hienoja!!!! :)

  VastaaPoista
 20. Wau! Aivan ihanat kuvat! Tykkään tosi paljon kaikista. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall