Minulla oli lauantaina sellainen hetki, että ehdin kahlata läpi monen monta pinoon kertynyttä sisustuslehteä ja voi sitä huokausten määrää! Tiedän, ettei sisustuslehtien maailma ole todellinen, mutta kuitenkaan en voi olla huokailematta ja unelmoimatta. Avotakka on nykyinen suosikkini ja lehti oli taas täynnä ihania kuvia ja koteja!


Erityisesti ihailen sellaisia sisustuksia, joissa on kerroksellisuutta, persoonallisuutta ja sisustajalla on selkeä ja varma tyyli, joka näkyy kaikissa valinnoissa, joita kotiin on tehty. Itselläni tuntuu maku muuttuvan ja tyyli vaihtuvan vähän väliä ja tykkään niin monenlaisesta, ettei sellaista varmaa tyyliä ole oikein ehkä päässyt syntymään. Kerroksellisuutta meilläkin saisi mielestäni olla enemmän ja värejä toivoisin osaavani käyttää paremmin. On jotenkin vähän niin kuin fuskausta pitäytyä aina siinä helpossa ja varmassa valkoisessa.


Asuntomessuilla jo huokailin tuollaisten raakojen lankkupöytien perään ja taas tässäkin lehdessä niin monessa kodissa ja kuvassa oli sellainen. Olen ihan tosissani miettinyt, että saisinkohan innostettua miehen tekemään meille sellaisen? Pitää alkaa aihetta työstämään. :)

Mitä muuten pidätte näistä kuvassa olevista kodeista? Ja minkälaisia sisustushaaveita teillä tällä hetkellä on?

I had the chance to spend a few hours on Saturday looking through some interior magazines and the amount of deep sighs that came out of my mouth. Oh dear oh dear, so many dreams!

Love, Kati