torstai 15. lokakuuta 2015

Huokaus


Minulla oli lauantaina sellainen hetki, että ehdin kahlata läpi monen monta pinoon kertynyttä sisustuslehteä ja voi sitä huokausten määrää! Tiedän, ettei sisustuslehtien maailma ole todellinen, mutta kuitenkaan en voi olla huokailematta ja unelmoimatta. Avotakka on nykyinen suosikkini ja lehti oli taas täynnä ihania kuvia ja koteja!


Erityisesti ihailen sellaisia sisustuksia, joissa on kerroksellisuutta, persoonallisuutta ja sisustajalla on selkeä ja varma tyyli, joka näkyy kaikissa valinnoissa, joita kotiin on tehty. Itselläni tuntuu maku muuttuvan ja tyyli vaihtuvan vähän väliä ja tykkään niin monenlaisesta, ettei sellaista varmaa tyyliä ole oikein ehkä päässyt syntymään. Kerroksellisuutta meilläkin saisi mielestäni olla enemmän ja värejä toivoisin osaavani käyttää paremmin. On jotenkin vähän niin kuin fuskausta pitäytyä aina siinä helpossa ja varmassa valkoisessa.


Asuntomessuilla jo huokailin tuollaisten raakojen lankkupöytien perään ja taas tässäkin lehdessä niin monessa kodissa ja kuvassa oli sellainen. Olen ihan tosissani miettinyt, että saisinkohan innostettua miehen tekemään meille sellaisen? Pitää alkaa aihetta työstämään. :)

Mitä muuten pidätte näistä kuvassa olevista kodeista? Ja minkälaisia sisustushaaveita teillä tällä hetkellä on?

I had the chance to spend a few hours on Saturday looking through some interior magazines and the amount of deep sighs that came out of my mouth. Oh dear oh dear, so many dreams!

Love, Kati12 kommenttia

 1. Nimenomaan; huokaus! Olisi niin ihanaa, jos kotona kaikki olisi viimeisen päälle tarkkaan harkittua - siis sillälailla kodikkaasti.

  VastaaPoista
 2. Tykkään kovasti varsinkin tuosta viimeisen kuvan kodista. Siitä oikein huokuu lämmin tunnelma.
  Haaveena on uusia olohuoneen lamppu.

  VastaaPoista
 3. Itselläni on myös ongelma tuo, että tykkään niin monenlaisesta, ettei oikein selkeää linjaa ole. Mutta jos itse viihtyy, sehän on se paras juttu :)

  VastaaPoista
 4. Välillä pn myös ihan talokuume. Sisustusta voi aina aika pienilläkin jutuilla muovata, mutta mitäs tehdään, kun se unelmien asunto on just nyt myynnissä? Mistä sponsori:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sponsori täälläkin moneen juttuun hakusessa. :)

   Poista
 5. Samoja huokailuja huokailen itse usein.Myös blogien parissa, niin ihania koteja ja kekseliäitä ratkaisuja ihmisillä on. Löysin blogiisi ihan sattumalta surffailemalla ja jäänkin seurailemaan kaunista blogiasi. Mukavaa viikonlopun alkua, ihan kohtahan se on ovella.

  VastaaPoista
 6. Kerroksellisuus on kaunista ja tekee aidon fiiliksen. Kauniita tunnelmia olet poiminut.
  Minä haaveilen keittiö- ja kylpyhuoneremontista. Kaikki alakerran pinnatkin pitäisi uusia; maalata ja tapetoida. Mutta pakko pistää jäitä hattuun ja odottaa, että nuorimmainen kasvaa pahimman "tuhoiän" ohi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joskus sekin tapahtuu ja elämä taas muuttuu. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall