Tänään on ollut ihana päivä. Pojat menivät Vantaan Super Parkiin remuamaan ja me suuntasimme miehen kanssa samalla reissulla Helsinkiin Kauppatorille katsomaan vanhoja laivoja. Ilma oli mitä mahtavin ja seura tietenkin myös. Piipahdimme Hulluilla Päivillä ja nautimme lounasta Kappelissa. Tällainen sunnuntai on minulle melkeinpä täydellinen. Ihana syysilma, Helsinki ja hetki rakkaan kanssa kahdestaan.
 

Eilen ehdin kuvaamaan taas vaihteeksi materiaalia blogia varten. Kuvaaminen käy tässä viikko viikolta vain hankalammaksi valon puutteen vuoksi ja itsekseni jo päivittelinkin tuota edellisessä postauksessa ollutta huonoa kuvan laatua. Illalla kuvatessa ei minun kalustollani saa kyllä mitään ihmeitä aikaan! Nämä kuvat on otettu päivällä ja valo riitti vielä ihan hyvin. Halusin näyttää teille alelöytöni eli tuon ruudullisen Annon pöytäliinan, joka löytyi Cittarista kympillä. Mielestäni hinta oli tuossa enemmän kuin kohdallaan. 


Meillä sattuu olemaan pussilakana tuota samaa kuosia ja olen aina pitänyt siitä kovasti. Ruutu on aina ajankohtainen ja sopii varsinkin arkeen todella mainiosti. Koska meillä asuu monta sottapyttyä en ihan vielä raaskinut kattaa lautasia suoraan liinoille vaan suojasin liinaa soppalautasten alle sijoitetuilla vesihyasinttitableteilla.Anno on mielestäni todella kiva sisustusmerkki. Tuotteet ovat skandinaaviseen kotiin sopivia ja mukavan hintaisia. Tässä kuvassa näkyy tuplasti Annoa kun sekä pöytäliina että meidän Anno Pandora -villamatto pääsivät samaan kuvaan. Tuo matto on mielestäni vieläkin aivan ihana enkä ole hetkeäkään katunut sen hankkimista! Mitä muuten pidätte tuosta liinasta? Eikö olekin aika kiva ja ajaton?

Mukavaa alkavaa viikkoa! Minulla on kaksi päivää töitä ja nekin kuluvat työmatkalla. Sitten loppuviikon saankin lomailla. Mahtavaa! 

I got this checked table cloth from the sale basket at a supermarket and I think it's lovely and timeless.

Love, Kati