Hei! Kylläpä tällä viikolla on ollut syksyn tuntua ilmassa. No, sitähän se syyskuu usein teettää; syksy saapuu. Itse pidän syksystä siitä syystä, että tykkään kovasti poltella kynttilöitä ja jotain ihanaa on myös hämyisissä illoissa. Se ihan pimein vuodenaika ei innosta, mutta kyllä pieni hämärä on ihan kivaa. Se on ainakin hyvä syy käpertyä kotiin ja nauttia takkatulen loimusta.

Varma syksyn merkki on myös Habitare, joka käynnistyy ensi viikolla. Ilokseni sain teille arvottavaksi viisi lippua. Eipä ole täällä blogissa pitkään aikaan ollutkaan mitään arvontaa, joten siitäkin syystä tämä oli todella mukava uutinen.


Koska haluan erityisesti palkita teitä, jotka ahkerasti käytte täällä lukemassa minun sepustuksiani ja myös usei niitä kommentoitte, järjestän tämän arvonnan nyt vain Bloggerin tai Facebookin kautta rekisteröityneille lukijoille. Toki voit liittyä lukijaksi myös kisan aikana jompaan kumpaan kanavaan.

Ilmoita kommenttiboksissa, mikäli haluat olla mukana arvonnassa ja kerro samalla, mitä kautta seuraat Villa Valkoa. Suoritan arvonnan maanantaina 7.9.2015 klo 21 ja ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti. Muistathan jättää kommenttiboksiin myös sähköpostiosoitteesi.

Onnea kaikille arvontaan!

This competition is only for readers that live in Finland.

Love, Kati