keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Uusi matto


Pitkästä aikaa taas olohuonekuvia. Hankin sitten kuitenkin meidän olohuoneeseen uuden maton. Kesän meillä olikin pitkään matoton kausi, sillä vanhat karvamatot alkoivat ahdistamaan ja tuntumaan liian raskailta. Syksyksi kuitenkin halusin vähän jotain pehmeää jalkojen alle, mutten halunnut palata täysin karvamattolinjalle, joten päädyin tällaiseen vaaleaan villamattoon. 


En tiedä onko vika minussa vai onko isoja mattoja todella vähän myynnissä? Meidän olohuonetta varten tarvitsen vähintään 3m pitkän maton ja monesta mattomallista sellaista ei ole tarjolla. Tämä matto on Linie Design Asalie ja maton koko on 3x2m, juuri sopiva meidän olohuoneeseen. 


Matto on vaalea ja siksi tuntuu aika raikkaalta plus olohuone tuntuu näin tilavammalta kuin karvamattojen kanssa. Musta reuna tuo mattoon vähän särmää ja olohuoneeseenkin ripauksen väriä. Mitä muuten pidätte uudesta matosta?

We have a new rug in our livingroom. I like the way it's bringing softness to our livingroom in a light sort of way. 

P.S: Se ihana huopapallomatto, josta aiemmin postasin täällä, siirtyi nyt terassin oven eteen, johon se on kuin tehty.

Love, Kati


20 kommenttia

 1. Tosi onnistunut kokonaisuus :)
  Mä olen löytänyt vain ikeasta tarpeeksi kokoisen ja järkevän hintaisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeassa on kiva mattovalikoima. Hinnathan noissa matoissa hipoo helposti pilviä niin on kiva, että löytyy myös edullisempia vaihtoehtoja. :)

   Poista
 2. Kaunis! Tykkään varsinkin noista mustista reunoista :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin ne tuovat vähän särmää tuohon vaaleaan mattoon. :)

   Poista
 3. Juuri meidän äiti mietti tuota matto asiaa myös. Hän tarvitsee myös ison maton olkkariin ja niitä on tosi harvassa. Ihanalta teidän olohuoneesta näyttää.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Outi, isot matot taitaa olla kortilla. Aika jännä sikäli, että niitä moni tahtoisi ostaa.

   Poista
 4. Matto näyttää hyvälle!
  Ja musta reunus tuo kivasti kontrastia.

  VastaaPoista
 5. Kaunis matto! Olen myös huomannut että isoja mattoja on todella vähän, joten et ole ainut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina! Toivottavasti joku mattovalmistaja lukee näitä kommentteja. :)

   Poista
 6. Isoja mattoja todellakin ON vaikea löytää. Vähän hassua, koska ihan varmasti niille olis kysyntää. Olisko sitten jotenkin siitä johtuvaa, että niitä on vaikea kuljettaa ja käsitellä koon takia, mutta itse ainakin olen ollut tosi tyytyväinen esim. keittiöön Ellokselta tilaamaani 2x3 metrin mattoon. Se on sellanen sileänukkainen ja niin painava, että sitä ei edes kannata yrittää raahata mattotelineelle, joten helpollakin sen kanssa pääsee, kun paikallaan vaan imuroi.

  Ja juu. Itseäkin on alkaneet karvamatot vähän kyllästyttää. Nykyään on niin kivoja muitakin vaihtoehtoja (kunhan vaan koossa löytyy). Just tollasia kuin toi teidän olkkarin tapaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muoti muuttuu ja maku muuttuu. Mulla on vaan ihan liikaa nyt niitä karvamattoja, joista pitäisi päästä eroon.... :)

   Poista
 7. Rauhallinen ja neutraali matto. Sopii hyvin olkkariinne! Oma matto on vielä etsinnässä olkkariin, siitä kirjoittelinkin vasta omassa blogissa. Nyt kaivoin sinne valkoisen pehmeän maton. Etsinnässä olisi pölyämätön ja helppokäyttöinen matto..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään villamatoista. Ne hylkivät likaa ja myös tuntuvat lämpimältä jalan alla. Lisäksi ne ehkä pölyävät vähemmän kuin esim. karvamatot.

   Poista
 8. Kaunis matto. Minä laitoin juuri tilaukseen Annon Pandora-maton, saas nähdä köykö se meille, jännää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on keittiössä Pandora ja tykkään siitä kovasti. Lisäksi sen kaksi puolta ovat kiva erilaiset niin voi välillä vaihtaa tyyliä. Toivottavasti se sopii teille! :)

   Poista
 9. Aivan todella ihana matto! Minäkin olen etsinyt uutta mattoa, mutta hyvää ei tunnu löytyvän, kun koko saa tosiaan olla 3mx2m. Niitä ei ihan joka paikasta löydy :)
  Sopii teille kyllä aivan hirmuisen hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä se minustakin sopii ja on mukavan kevyen oloinen. :) Onnea etsintään!

   Poista
 10. Kaunis matto. Tykkään noista mustista reunoista. Olin kanssa tänään vähän kiertelemässä mattokaupoilla, mutta kotiuduin vielä tyhjin käsin...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Hiljaa hyvää tulee, kyllä se oikea matto vielä "kävelee" vastaan. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall