Heipähei!  Tiedättekö joskus kun joku sisustuidea tuntuu pieneltä, mutta kuitenkin niin suurelta, ettei sitä uskalla ihan heti toteuttaa? Harkitsin jo vuosi sitten String-hyllyn hankintaa meidän keittiön seinälle. Jostain syystä kuitenkin epäröin, sillä uskoin hyllyn olevan liian moderni meidän keittiöömme. No nyt kun aikaa ehti kulua melkein tuo vuosi, huomasin Vepsäläisella String Pocket -tarjouksen, johon päätin tarttua, jotta voisin uudelleen kokeilla tuota hyllyideaa.


No siinä se nyt on, String meidän keittiössä, eikä se tunnu yhtään liian modernilta. Päinvastoin, se on keveä ja sopiva - ihan kuin paikalleen tehty. Ihana ja täydellinen. Ja plussaa on tietenkin mahdollisuus vaihtuvaan näyttelyyyn.Minä ainakin tykkään ja olen kyllä tosi tyytyväinen tuohon kauniiseen pikkuhyllyyn. Pidättekö te Stringeistä?

I got this new String Pocket -shelf to our kitchen. I love it and it's great to have a little shelf like this to make changing displays of objects that I like. What do you think of it?

Love, Kati