keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Taskustringit keittiössä


Heipähei!  Tiedättekö joskus kun joku sisustuidea tuntuu pieneltä, mutta kuitenkin niin suurelta, ettei sitä uskalla ihan heti toteuttaa? Harkitsin jo vuosi sitten String-hyllyn hankintaa meidän keittiön seinälle. Jostain syystä kuitenkin epäröin, sillä uskoin hyllyn olevan liian moderni meidän keittiöömme. No nyt kun aikaa ehti kulua melkein tuo vuosi, huomasin Vepsäläisella String Pocket -tarjouksen, johon päätin tarttua, jotta voisin uudelleen kokeilla tuota hyllyideaa.


No siinä se nyt on, String meidän keittiössä, eikä se tunnu yhtään liian modernilta. Päinvastoin, se on keveä ja sopiva - ihan kuin paikalleen tehty. Ihana ja täydellinen. Ja plussaa on tietenkin mahdollisuus vaihtuvaan näyttelyyyn.Minä ainakin tykkään ja olen kyllä tosi tyytyväinen tuohon kauniiseen pikkuhyllyyn. Pidättekö te Stringeistä?

I got this new String Pocket -shelf to our kitchen. I love it and it's great to have a little shelf like this to make changing displays of objects that I like. What do you think of it?

Love, Kati27 kommenttia

 1. Todella kaunis hylly!! :) Mä olen myös miettinyt Stringiä meille, mutta vielä mutustelen ideaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teille se sopisi kyllä tosi hyvin. Kannattaa vahdata tarjouksia, Hulliksilla on usein ja Vepsäläiselläkin välillä. Tämän hyllyn hankin Vepsäläisen tarjouksesta. :)

   Poista
 2. Oi miten kaunis, minäkin alan pikku hiljaa lämmetä näille Stringeille :)

  VastaaPoista
 3. Nyt on pakko sanoa, että ensimmäinen kodikkaan näköinen Stringi, jonka näen :). Ihanaa, että sulla ei ole siinä sitä Hay:n puukättä, vaan noi lämpimän väriset mukit. Sopii todellakin kauniisti teidän keittiöön.
  Muuten en Stringeistä piittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on pakko sanoa, että kiitos Annukka! Kyllähän hyllyssä merkitystä on melkein enemmän sillä, että mitä siihen laittaa kuin että millainen se hylly on. En ole kyllä harkinnutkaan puukättä, vaikka niitä tosiaan monien stringeistä löytyy. Mukit sopivat mielestäni hyvin ja kyllä varmaan vaihtelen muutamia erilaisia asetelmia tuohon hyllyyn, sitä varten se onkin niin kiva keittiössä. Ja hyvin tosiaan sopii, vaikka onkin modernihko. Itse olen kovasti mieltynyt sellaiseen sekametelisoppaan eli en halua nyt enkä tulevaisuudessakaan, että kotini on vain yhtä tyyliä täynnä vaan olisi kiva jos sieltä löytyisi monia tyylejä sulassa sovussa, sellaista kerroksellisuutta, siihen pyrin. Matkaa vielä on, mutta pikkuhiljaahan se tulee.... :)

   Poista
 4. Jotenkin olen mieltänyt Stringin niin blogihyllyksi, etten ole tykästynyt lainkaan. Mutta sinulla se näyttää kodikkaalta ja lämpöiseltä, ei liian moderilta. Tykkäisin meillekin tuolla ilmeellä. Valitettavasti keittiössä ei ole hyllyn mentävää seinää enkä sitä meillä näkisi oikein muualla. En ainakaan saisi siitä kodikkaan näköistä. Hyvä ostos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen ihan sanaton näistä kaikista kivoista kommenteista. Pieni riski sisustamisessakin näyttää kannattavan. :)

   Poista
 5. Kaunis hylly asetelmineen!
  Minäkin olen mieltänyt tuon hyllyn moderniin kotiin mutta teillä se näyttää kodikkaalta ja sopii kuin nenä päähän.
  Nyt minäkin rupesin haluamaan tuota meidän keittiöön ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen saa näköjään sopimaan melkein mihin tahansa sisustukseen kunhan tekee siitä oman näköisensä. Kiitos Ellen!

   Poista
 6. Taskustringi :D Näyttää kauniilta. Tämä on kyllä kiva, kun muuntuu niin moneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kyllä tosi muuntuva ja sellainen hylly, joka antaa tilaa siinä oleville tavaroille koska on itse niin huomaamaton. :)

   Poista
 7. Hyvin kyllä sopii teille! Kiitti Kati vielä mustikkaisen juustokakun ohjeesta, tein sitä viikonloppuna ja nyt haluttais tehä jo uudestaan, niin huisin hyvää oli!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva, oleppa hyvä vaan. Kiva jos maistui! <3

   Poista
 8. No nyt on kodikas hylly! En ole oikein innostunut näistä, kun joka talossa on samanlainen ja samat Iittalan nappulat jokaisen hyllyllä, mutta sinun versiostasi tykkään kovasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että koette minun hyllyni erilaisena. En sitä sen kummemmin ajatellut, mutta onhan se toki vähän vähemmän moderni kuin monella muulla. :)

   Poista
 9. Kaunis hylly niin kauniissa keittiössä! Tuo tapetti on <3! Tykkään!

  VastaaPoista
 10. Ihanalta näyttää! Hylly kauniine astioineen tuo keittiöön kivan,
  lämpöisen tunnelman.

  VastaaPoista
 11. Käyn täällä sisäistä kamppailua samasta hyllystä. Minulla olisi sille paikkakin keittiön seinällä, mutta näitä kun on niin monella. Mielestäni Stringit sopivat todella moneen sisustukseen ja ovat ajattomia. Ehkä pitäisi antaa himotukselle vain periksi...onhan sitä kotona paljon muutakin "massatavaraa"... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo String on niin eleetön, että sen oikeastaan tekevät siinä olevat tavarat <3

   Poista
 12. Tykkään, tykkään!:) Valkoisen ja puun yhdistelmä ihastuttaa kovasti edelleen, ja tosiaan, plussaa siitä, että olet laittanut hyllyyn esineitä oman maun mukaan.<3
  Blogissani olisi sulle haaste. Tuuppa kurkkaamaan!:)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall