Viikonloppu oli ja meni. Vietimme sen Virossa Rakveressä poikien koristurnauksessa. Olipa kiva reissu. Pelit olivat jänniä ja rentoutuakin ehdimme. Nyt taas istun täällä olohuoneessa ja nautin kynttilän valosta. Ja niin teen melkein joka ilta. Kynttilät kuuluvat syksyyn ja talveen. Niiden antama rento tunnelma on vailla vertaa ja ne saavat kodin näyttämään kutsuvalta ja pehmeältä. Ja kyllä maanantai-iltaana rentoutuminen kynttilän valossa auttaa kummasti viikon sellaiseen mukavaan alkuun.

Ja sitten yksi kiva juttu tähän viikkoon.

Nyt kävi niin kivasti, että sain kolme lippua arvottavasti Helsingissä 16. - 18.10.2015 pidettäville I love me -messuille. Siellä on hallit täynnä kauneutta, terveyttä, muotia ja kaikkea kivaa itsensä hoitamiseen ja hyvään oloon. Arvon nuo kolme lippua teidän blogin lukien kesken.

I love me – ole tärkeä itsellesi

Osallistua voit jättämällä kommentin tähän postaukseen. Jos olet blogini virallinen lukija joko Bloggerissa tai Facebookissa, saat kaksi arpaa. Liittyä voit myös arvonnan aikana. Ilmoitathan kommenttiboksissa, kuinka monella arvalla olet mukana ja jätä samalla yhteystietosi. Arvonta päättyy 27.9.2015 klo 20. Ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti.

Kaikille tasapuolisesti onnea arvontaan.

Some candles for autumn evenings. Just pure love! <3

Love, Kati